Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kršili zakon

Policija prekinula zabavu na kojoj su se kršile mjere: Pogledajte koliko je platio domaćin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kršenja odredbi Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti 14 osoba u Lovranu policija je prekršajno sankcionirala. Izrečena je i kazna.

Policija u Opatiji dovršila je postupanje nad 14 hrvatskih državljana zbog sumnje da su prekršili Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Riječ je o osobama u dobi od od 21 do 33 godine koje je policija u utorak, 8. prosinca, nakon dojave građana, oko 22:40 zatekla na privatnom okupljanju u Lovranu koje je organizirao 30-godišnji hrvatski državljanin.

Utvrđeno je da je na zabavi u zatvorenoj prostoriji bilo više od deset osoba koje nisu nosile zaštitne maske za lice niti su održavale propisani razmak.

Policija je sve udaljila sa zabave, a 30-godišnjem organizatoru privatnog okupljanja uručen je prekršajni nalog kojim je novčano sankcioniran s pet tisuća kuna. Zbog nenošenja zaštitne maske za lice uručeno mu je i pisano upozorenje, kao i ostaloj trinaestorici počinitelja. Četiri su osobe i prekršajno prijavljene u skladu sa Zakonom o osobnoj iskaznici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene