Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

IZ MINUTE U MINUTU

Stožer objavio najnovije brojke: Pogledajte koliko je novozaraženih u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednja 24 sata zabilježen je 1091 novi slučaj zaraze koronavirusom. Na bolničkom liječenju su 564 pacijenta, od kojih je 28 na respiratoru. Preminulo je osam osoba.

 

  • Zabilježen je 1091 slučaj
  • Na respiratoru je 28 pacijenata
  • Preminulo je osam osoba
Pročitajte i ovo Ursula von der Leyen Pfizergate Europski istražitelji preuzeli istragu o porukama Ursule vonder Leyen i šefa Pfizera Slika nije dostupna HRVATSKA IZ MINUTE U MINUTU Nacionalni stožer objavio brojke: Provjerite koliko je novozaraženih u Hrvatskoj

Tijek događaja iz minute u minutu pratite u nastavku:

15:00 U Splitsko-dalmatinskoj županiji, od ukupno 392 obrađena testa, zabilježene su 152 nove zaraze koronavirusom. Od ukupnog broja novooboljelih, 73 osobe su kontakti prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju.

Na bolničkom liječenju nalazi se 35 COVID pozitivnih osoba u KBC-u Split, a pet osoba nalazi na respiratoru.

Prema izvješću KBC-a Split, u protekla 24 sata preminula su dva muškarca u dobi od 71 i 76 godina. Osobe su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na COVID infekciju.

Ukupno 419 osoba nalazi se u samoizolaciji.

14:37 U Zagrebu su novooboljele su 362 osobe, a njih 401 se opravilo. Tijekom jučerašnjeg dana u od koronavirusa preminule dvije osobe.

U samoizolaciji se trenutno nalaze tri osobe. Tijekom jučerašnjeg dana na cijepnim mjestima Grada Zagreba nije bilo cijepljenja.

Drive in punkt za PCR testiranje niti punktovi za cijepljenje neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak.

14:34 Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 37 novih osoba pozitivnih na koronavirus, od kojh je devet testirano PCR testom, a 28 brzim antigenskim testom.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se osam osoba pozitivnih na koronavirus, među kojima niti jedna nije na respiratoru.

Oporavilo se pet osoba te trenutni broj aktivnih slučajeva iznosi 446. U samoizolaciji se nalaze 424 osobe.

13:54 U posljednja 24 na području Virovitičko-podravske županije 15 osoba zaraženo je koronavirusom, a 41 je osoba testirana.

Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Virovitica nalazi se 11 pacijenata zaraženih koronavirusom.

12:58 U Varaždinskoj županiji zabilježen je 31 novi slučaj zaraze koronavirusom nakon što je testirano 100 osoba. Nije bilo preminulih od koronavirusa.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 29 osoba, a nijedna osoba nije na respiratoru. Oporavilo se 48 osoba i broj aktivnih slučajeva iznosi 872.

12:45 U protekla 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježeno je 18 slučajeva zaraze koronavirusom. Nema preminulih osoba.

U slavonskobrodskoj Općoj bolnici Dr. Josip Benčević hospitalizirano je ukupno sedam pacijenata, no nema osoba na respiratoru zbog posljedica koronavirusa. U novogradiškoj Općoj bolnici hospitalizirane su ukupno tri osobe, gdje također nijedna nije na respiratoru.

Prema podacima Policijske uprave brodsko-posavske trenutno se pod mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji nalazi 238 osoba.

12:31 Na području Zagrebačke županije zabilježena su 74 slučaja zaraze koronavirusom, a ozdravilo je pet osoba.

12:22 U Vukovarsko-srijemskoj županiji zabilježeno je 17 novih pozitivnih osoba na koronavirus. U protekla 24 sata testirano je 158 osoba.

Trenutno je u županiji 19 osoba hospitalizirano zbog koronavirusa. U samoizolaciji se na području županije nalazi 285 osoba.

U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

12:19 U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata obrađeno je 136 uzoraka, od čega su evidentirana 43 pozitivna nalaza na koronavirus. Ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji je 291.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 13 pacijenata pozitivnih na koronavirus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih osoba, a otpuštene su dvije osobe. Nijedna osoba nije preminula.

11:20 U Požeško-slavonskoj županiji je zaraženo još šest osoba. Trenutno je aktivno 40 slučajeva zaraze koronavirusom, dvije osobe su hospitalizirane, 38 osoba nalazi se u kućnoj izolaciji. U samoizolaciji se nalazi 36 osoba. Na posljednjem testiranju obrađeno je 70 uzoraka.

11:18 U Primorsko-goranskoj županiji je 137 novooboljelih, a 221 je osoba ozdravila. Broj aktivnih slučajeva je 2105. Tijekom jučerašnjeg dana u KBC-u Rijeka nije bilo preminulih osoba od bolesti COVID-19.

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a, ukupan broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od bolesti COVID-19 iznosi 61. U jedinici intenzivne skrbi KBC-a Rijeka nema pacijenata koji se liječe od bolesti COVID-19.

11:06 U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 39 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a obrađeno je 200 uzoraka.

U Općoj bolnici Dubrovnik hospitalizirano je 15 osoba pozitivnih na koronavirus, a jedan pacijent je na intenzivnoj skrbi te je na respiratoru.

U samoizolaciji su 304 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije.

11:02 U Osječko-baranjskoj županiji pozitivne su 54 osobe, a obrađeno je 168 uzoraka.

Hospitalizirane su 32 osobe (29 u KBC-u Osijek i tri u OŽB-u Našice), od kojih je troje u Respiracijskom centru

U samoizolaciji je 339 osoba.

10:58 Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije objavio je da je na području spomenute županije zabilježeno 20 novih slučaja zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivno 69 slučajeva.

Ozdravilo je 12 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi šest pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

10:32 U posljednja 24 sata zabilježen je 1091 novi slučaj zaraze koronavirusom te ukupni broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas iznosi 8040. Među njima su 564 pacijenta na bolničkom liječenju, a od toga je na respiratoru 28 pacijenata. Preminulo je osam osoba.

10:23 U posljednja 24 sata u Karlovačkoj županiji zabilježena su 54 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Na bolničkom liječenju na COVID odjelu Opće bolnice Karlovac nalaze se 22 osobe, a na COVID odjelu ogulinske bolnice pet. U posljednja 24 sata novoprimljeno je osam osoba pozitivnih na COVID, a otpuštene su tri osobe.

Prema izvješću Policijske uprave karlovačke, 186 osoba je u samoizolaciji te nije zabilježen nijedan slučaj kršenja mjera samoizolacije.

10:17 U protekla 24 sata na području Šibensko-kninske županije 20 osoba je oboljelo od koronavirusa, a testirano je 111 osoba.

U šibenskoj bolnici liječi se 17 pacijenata, od kojih su dva na respiratoru. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 120 osoba. Od toga je 85 bliskih kontakata oboljelih, a za 35 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama.

10:13 U Zadarskoj županiji 46 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a testirano je 190 uzoraka.

Na COVID odjelima Opće bolnice Zadar hospitalizirano je 15 bolesnika, od kojih je jedan na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je sedam pacijenata oboljelih od COVID-a.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske nisu evidentirali kršenje mjere samoizolacije.

9:47 Na području Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata evidentirano je 15 novooboljelih osoba od koronavirusa, a 14 osoba je izliječeno.

Dvije muške osobe su preminule na COVID odjelu Opće bolnice Gospić, jedan rođen 1938., a drugi 1940. godine.

U posljednja 24 sata provedeno je testiranje nad 31 osobom. Na liječenju na COVID odjelu OB-a Gospić trenutno se nalazi sedam pacijenata.

Na području PU ličko-senjske aktivne su 92 mjere samoizolacije. Izvršenim provjerama nije bilo kršenja izrečenih mjera.

9:15 Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitana su 152 uzorka brisova na COVID-19, od kojih je 10 bilo pozitivno na COVID-19.

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalaze ukupno 22 pacijenta zaražena koronavirusom, od kojih je na Odjelu za infektologiju 21, a na Odjelu za ginekologiju jedna osoba.

9:13 U Sisačko-moslavačkoj županiji 21 je osoba novozaražena koronavirusom.

8:12 U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 38 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je šest pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih su dva na respiratoru. Na opservaciji je još jedan pacijent.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 116 osoba. U posljednja 24 sata nije bilo preminulih osoba s koronavirusom.

7:15 Nacionalni stožer civilne zaštite od subote ukida gotovo sve mjere. Ugostiteljski objekti više nemaju ograničenje rada do dva sata ujutro. Maske će biti obavezne samo u zdravstvu i socijalnoj skrbi. Nove mjere na snagu stupaju od danas u ponoć.>>Opširnije

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene