Obavijesti Video Pretražite Navigacija
otvaranje u drugoj fazi

Capak objasnio kako će raditi frizerski saloni: Frizeri će morati nositi masku, nakon svakog klijenta dezinficirat će se pribor...

Na redovnoj konferenciji za medije Nacionalni stožer u nedjelju je najavio kako će se uslužne djelatnosti u rad pustiti u drugoj fazi pa još nisu poznati svi detalji.

Krunoslav Capak u nedjelju je na konferenciji nacionalnog stožera kazao kako još ne može reći detalje o radu uslužnih djelatnosti koje imaju bliski kontakt s klijentima poput frizera i pedikera jer je to tema razgovora između epidemiologa i strukovnih udruga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nove mjere U kafićima će uskoro dežurati COVID redari, ali nije baš jasno što će točno raditi: "Bit će otkaza i zatvaranja..." Krunoslav Capak MASKE SU KORISNE Stožer priprema mjere za predstojeće blagdane, razmišljaju i o kaznama. Capak otkrio zašto nije došao u Dnevnik Nove TV

"U svakom slučaju budući da se radi o bliskom kontaktu, morat će nositi masku. Ogrtač će morati biti za jednokratnu upotrebu, a aparat nakon svake mušterije dezinficirati.

Koliko broj ljudi će se kretati ćemo tek odrediti. Ti obrtnici kreću u drugoj fazi pa ćemo se usuglasiti i prilagoditi", rekao je Capak.

Podsjetimo, Vlada je četvrtak objavila kojim tempom će se popuštati mjere, a više o tome možete pročitati OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene