Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PARLAMENTARNI IZBORI

Izbori u kupaćim kostimima? "Pokušavaju tehnicirati da bi uhvatili dobar trenutak - skrivaju se iza epidemije"

Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr)
Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr) Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrija Jarak i Božo Petrov - 3 Galerija 1/2 >>
Čelnik Mosta Božo Petrov komentirao je medijska nagađanja da će se parlamentarni izbori održati do polovice srpnja.

Petrov je kazao da vladajući žele održati izbore u "kupaćim kostimima" kako bi uhvatili dobar moment.  

Pročitajte i ovo Andrej Plenković PETROV GOST U DNEVNIKU NOVE TV MOST skupio potpise, reagirao i Plenković. Oporba uvjerena: "Do referenduma neće doći" Slika nije dostupna petrov objavio Most najavio referendum za ukidanje COVID potvrda: "Čvrsto stajemo u obranu ustavnih vrijednosti"

"Sve to njima odgovara jer oni tehniciraju s trenutkom i s mjerama. Oni se u ovom trenutku igraju s budućnošću svih ljudi u Hrvatskoj", smatra Petrov. 

Tvrdi kako je vladajuće strah da će u slučaju kasnijih izbora na vidjelo izaći svi problemi. 

"Kompletnu državu podredili su interesima svoje stranke. Ponašaju se neodgovorno. Vlada bi trebala skrbiti o ljudima, poduzetnicima, ali to ne radi. Treba rezati, treba napraviti rebalans, ali oni tehniciraju s mogućnošću izbora jer će se kasnije pokazati da niti jedna kvalitetna reforma nije napravljena u četiri godine. Sama epidemija pravi pritisak da se naprave promjene.

Oni se boje ukloniti sve svoje uhljebe. To su razlozi zašto se ne ponašaju odgovorno i gledaju kako će što prije otići na izbore", smatra Petrov.

Pozvao je vladajuće da uvedu elektroničko glasanje, da se ne skrivaju iza epidemije i napomenuo da kampanja u vrijeme epidemije nije moguća. Građane je pozvao da se upitaju je li stranka koja ih tjera na izbore u vrijeme epidiemije stranka kojoj bi dali glas.

Optimalno vrijeme za izbore po njemu bi bilo u listopadu ili u studenom. 

"Oni sebi stvaraju različite scenarije da bi se mogli igrati. Problem je što za taoce drže sve poduzetnike jer su podredili sve svojim interesima", zaključno je rekao Petrov.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene