Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska iz minute u minutu

Više od 2000 ljudi u Hrvatskoj preboljelo je koronavirus, u cijeloj zemlji samo 133 aktivna slučaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj je u posljednja 24 sata prijavljeno šest novih slučajeva zaraze. Dvije su osobe preminule. Broj aktivnih slučajeva pao je na 133.

* 2243 oboljelih

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVI PODACI STOŽERA Opet porast broja novozaraženih, dvije osobe su preminule. Županija na sjeveru zemlje u odnosu na jučer udvostručila broj novih slučajeva Slika nije dostupna Preminule dvije osobe U odnosu na prošli utorak imamo skok novozaraženih, najviše novih slučajeva je u Dalmaciji i Zagrebu

* 2011 ozdravilo

* 99 preminulih 

* 133 aktivna slučaja

Tijek događaja pratite u nastavku. 

14:30 Iz stožera Koprivničko-križevačke javljaju da je osam hospitaliziranih korisnika preboljelo COVID-19 te da su ih vratili u Dom za starije i nemoćne osobe. Na području županije nema novih slučajeva.

14:16 U Hrvatskoj imamo šestero novooboljelih i dvije preminule osobe. Ukupan broj zaraženih popeo se na 2243, objavio je Nacionalni stožer na konferenciji za novinare koju je održao nakon nekoliko dana stanke. 

Na konferenciji ministri turizma i kulture govore o reaktivaciji tih sektora. Više o svemu čitajte ovdje

13:31 U Brodsko-posavskoj županiji četiri su nova slučaja zaraze. Ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo BPŽ-a dr. Ante Cvitković kazao je kako su jučer u večernjim satima pristigli nalazi uzeti dan ranije. Od četiri novooboljele osobe dvije su povratnici sa rada iz Njemačke. Druga dva pozitivna slučaja zabilježena su kod radnika koji su se jučer vratili iz Švedske.

13:07 Na današnji dan nema novooboljelih pacijenata u Sisačko-moslavačkoj županiji. Preostala su još tri pacijenta na županijskom području.

12:35 Prema zasad dostupnim podacima, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

12:34 Na području Krapinsko-zagorske županije u protekla 24 sata nema novooboljelih. Još su tri osobe ozdravile od koronavirusa, pa ih je na području županije ostalo dvoje. 

11:59 Broj zaraženih koronavirusom na području Brodsko-posavske županije raste. Naime, od jučer pristiglih 15 radnika Đuro Đaković Montaže, koji su po dolasku u Slavonski Brod odmah smješteni u karantenu, dvoje ima COVID-19, javlja SBplus

11:55 Jedna osoba iz grada Hvara zaražena je koronavirusom, javlja stožer Splitsko-dalmatinske županije. 

Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je zabilježeno 559 slučajeva zaraze koronavirusom.

11:10 Na području Zagrebačke županije 24 dana zaredom nema novooboljelih.

11:02 Novooboljelih nema ni u Zadarskoj županiji.

10:30 Deveti dan zaredom u Šibensko-kninskoj županiji nema novooboljelih osoba od COVID-19. 

U KBC-u Split preminula je muška osoba s područja otoka Murtera, rođena 1963. godine, što znači da je s današnjim danom ukupno pet osoba s područja Šibensko-kninske županije preminulo od koronavirusa.

9:54 Iz Osječko-baranjske županije javljaju kako je na koronavirus pozitivno dijete iz sela Gat.

"Riječ je o malom djetetu iz Gata koje je od ranije u samoizolaciji s majkom pozitivnom na koronavirus. To je već osma pozitivna osoba u ovom selu", poručuju iz lokalnog stožera

9:41 U Ličko-senjskoj županiji 34. dan zaredom nema novooboljelih osoba

9:38 Novooboljelih nema ni u Karlovačkoj županiji

9:10 Punih dvadeset dana zaredom na području Virovitičko-podravske županije nema novooboljelih od koronavirusa, javili su iz tog stožera. U posljednja 24 sata 17 osoba testirano je na koronavirus. Njihovi nalazi bili su negativni

8:45 Nacionalni stožer najavio je da će danas u 14 sati ipak imati konferenciju za medije.

8:35 Bjelovarsko-bilogorska županija i dalje je županija u kojoj nema zaraženih osoba koronavirusom. Jučer su testirane 44 osobe i svi su nalazi negativni. Novih slučajeva nema 37 dana.

8:33 U protekla 24 sata u Istarskoj županiji ispitano je 55 uzoraka brisa i svi su negativni na koronavirus. Nema novooboljelih.

8.00 Nacionalni stožer jučer je izvijestio o tri novooboljela slučaja. Jedna je osoba preminula. 

7.30 HZJZ će izraditi preporuke za održavanje catering okupljanja, uključujući i vjenčanja, proslave i domjenke. U četvrtak je objavljeno i da je škola od ponedjeljka obvezna. Roditelji će morati opravdati svaki izostanak.

Koji će se izostanci tolerirati, pročitajte ovdje

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene