Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazao da je išao liječniku

Ravnatelj zadarske Hitne pomoći zaradio kaznenu prijavu nakon vožnje za vrijeme izolacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarski policajci, nakon kriminalističkog istraživanja nad ravnateljem Zavoda za hitnu medicinu Ivicem Erlićem zbog sumnje da je počinio kazneno djelo širenja zarazne bolesti, podnose protiv njega kaznenu prijavu, izvijestila je u utorak policija ne navodeći njegov identitet.

Ravnatelj zadarskoga županijskog Zavoda za hitnu medicinu Ivica Erlić prekršio je 6. siječnja mjeru izolacije zbog zaraze koronavirusom, o čemu je na svojem profilu na društvenoj mreži pisao čelnik županijskoga SDP-a Jure Zubčić.

Kako se navodi u današnjemu policijskom priopćenju, 6. siječnja u 10,10 sati policijski službenici zaustavili su u Ulici Domovinskog rata u Zadru 48-godišnjeg vozača osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka koji se tijekom upravljanja vozilom nepropisno koristio mobitelom. Tom prilikom utvrđeno je i kako u prometu sudjeluje u vrijeme izrečene zaštitne mjere izolacije zbog covida-19. Zbog počinjenog prekršaja Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Erlić je prekršajno kažnjen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jure Zubčić ga žestoko prozvao Zaraženog ravnatelja zadarske Hitne, policija uhvatila u kršenju izolacije. Pitali smo ga kamo je išao: ''Bio je praznik i moj liječnik nije radio...''

Protiv osumnjičenog Erlića, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti, podnijet će se kaznena prijava mjerodavnome državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja, priopćila je zadarska Policijska uprava.

Erlić je u subotu za DNEVNIK.hr rekao da je izolaciju napustio jer se osjećao loše i uputio se na Hitnu pomoć kako bi ga liječnici pregledali.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene