Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Bit će dva tjedna u karanteni

Pogledajte snimke koje su nam poslale djevojke koje su su iz Wuhana stigle u Francusku

Hrvatice koje su iz Wuhana sletjele u Francusku - 2
Hrvatice koje su iz Wuhana sletjele u Francusku - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Hrvatice koje su iz Wuhana sletjele u Francusku - 1 Hrvatice koje su iz Wuhana sletjele u Francusku - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Hrvatice koje su iz Wuhana sletjele u Francusku - 2 Galerija 1/2 >>
Četvero Hrvata koji su bili u Wuhanu, žarištu koronavirusa, su posebnim francuskim zrakoplovom iz Kine prebačeni u Francusku.

U avionu su bili s još 250 putnika iz oko 15 europskih država, a sletjeli su poslijepodne te su potom prebačeni u vojnu bazu. Iduća dva tjedna provest će u hotelskom kompleks u blizini Marseillea.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DRUGA PERSPEKTIVA Splićanin na radu u Wuhanu: ''U tri dana testirali su cijeli grad u kojem živi 12 milijuna ljudi. Kinezi vjeruju vladi i stručnjacima'' Godišnjica lockdowna u Wuhanu - 2 POZIV DA NE NAPUŠTAJU GRAD Kineski grad za koji zbog korone danas zna cijeli svijet sada hitno testira svih 11 milijuna stanovnika, a posljednje slučajeve imali su u svibnju 2020.

Osim što su nam poslali snimke s aerodroma i iz vojne baze u koju su prebačeni, rekli su nam da nema naznaka da među njima ima putnika zaraženih koronavirusom.

Oni nisu jedini Hrvati koji su se našli u žarištu koronavirusa. Naime, u Hrvatsku je u nedjelju sletjela Anamaria Matušek, studentica iz Wuhana. U zračnoj luci u Zagrebu ju je s članovima kriznog stožera dočekao ministar zdravstva Vili Beroš.

"Više je paranoja kada vas ne puste van iz države. Nešto ne valja, nešto nije u redu. Kina kao Kina, nije se činila strašna dok nismo izašli van Kine", rekla je Matušec nakon što je sletjela u Zagreb.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene