Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPOKON INTERLIBER

Građani su ga jedva dočekali: Nakon dvije godine nije im ni teško stajati u dugim redovima za testiranje

Gužve za testiranje za ulaz na Interliber
Gužve za testiranje za ulaz na Interliber Foto: DNEVNIK.hr
Ispred zagrebačkog Velesajma, na kojem se još u subotu i nedjelju održava Interliber, u subotu ujutro vladale su gužve na punktu za testiranje na koronavirus.

Ulaz na sajam knjiga je besplatan je i moguć na blagajnama na Južnom ulazu Zagrebačkog velesajma i to isključivo uz predočenje važeće COVID potvrde - potvrde o cijepljenju, o preboljenju unutar šest mjeseci ili važećeg negativnog testa (PCR do 72 sata, brzi antigenski do 48 sati).

Pročitajte i ovo Ilustracija capak apelira na liječnike Zašto zaražene koronom šalju na drugi kraj grada? "Liječnica mi je rekla da stavim masku i idem tramvajem na testiranje" Ilustracija SUŽIVOT S KORONAVIRUSOM HZJZ objavio novu cijenu PCR testa

Brzo antigensko testiranje se obavlja na punktu ispred glavnog ulaza na Velesajam i košta 50 kuna što knjigoljupcima koji su stajali u koloni nije bio problem.

Posjetitelji dobivaju jednokratnu narukvicu te ulaznicu za sajam s kojom prolaze kroz mehaničke barijere i ulaze u prostor sajma.

Ispred svakog paviljona (5, 6 i 7a) postavljeni su zasloni s prikazom broja osoba u paviljonu te se ulazak privremeno obustavlja prijeđe li broj dopuštenu granicu. Postavljeni su i uređaji za beskontaktno mjerenje temperature, a nošenje maski je obavezno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene