U Splitu su povećane ukupne brojke. U Spaladium areni jutros više od 800 cijepljenih, a cijepi se i u nekoliko ljekarni u županiji. U onoj splitskoj je bila reporterka Sofija Preljvukić.

Galerija Andrea Pavela - 1 Andrea Pavela - 2 Sofija Preljvukić +0 Andrea Pavela - 3

U županijskoj ljekarni Varoš stiglo je cjepivo, a upravo je ta ljekarna jedna od najprometnijih - nalazi se u trgovačkom centru.

Cijepljenje je počelo oko 15 sati, a red je konstantan. Interes je veliki, danas očekuju da će cijepiti više od 100 pacijenata, otkriva voditeljica ljekarne Andrea Pavela.

"Od rujna pa do danas cijepili smo ukupno oko 1000 ljudi", dodaje.

U Županiji se cijepi u četiri ljekarne, osim u Splitu, cijepi se u Imotskom, Makarskoj i Sinju. Nije lako osigurati ni toliko liječničkih timova, tako je teško vjerovati da će se ovo proširiti na više ljekarni.

Tomislav Ćorić - 5 Ministar Tomislav Ćorić pozitivan na koronavirus, objavljeno tko umjesto njega ide u Glasgow

Cijepljenje u Splitu Splićani pohrlili na cijepljenje, najpopularnije jedno cjepivo: ''Nismo imali dovoljno provjerenih informacija''

Kod njih je najtraženije Pfizerovo cjepivo - ljudi dolaze ili po prvu ili po booster dozu, komentira. Također, imaju i liječnički tim te cijepljeni građani imaju gdje sjesti i pričekati 15 minuta nakon cijepljenja da na vrijeme opaze ako dođe do koje nuspojave.

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 


 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju