Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"KRIVULJA JOŠ RASTE"

Padaju crni rekordi u Srbiji - 7606 zaraženih, preminula 51 osoba: "Cijela zemlja je u opasnosti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Srbiji je u posljednja 24 sata testirano 21.569 osoba, a njih 7606 je pozitivno na koronavirus. Umrla je 51 osoba, a 243 pacijenta su na respiratoru.

Državni tajnik u ministarstvu zdravstva Mirsad Đerlek kazao je da je cijela zemlja u opasnosti te da se zdravstveni sustav i država nadljudskim naporima trude da svakom pacijentu nađu mjesto za liječenje. Đerlek prognozira da će Srbija uskoro imati po 8000 zaraženih dnevno.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..." Uhićeni Srbi u Španjolskoj akcija u Španjolskoj VIDEO Pogledajte kako je pao jedan od najtraženijih srpskih mafijaša: "Bili su vezani, a u kući je bilo puno krvi"

Jučer je u toj zemlji bilo 7579 zaraženih i 41 osoba je preminula.

"Krivulja još raste, a da bismo rast obuzdali, važno je da poštujemo mjere. Mi smo cijelo vrijeme zagovarali pooštravanje mjera, i prije nego što su ove uvedene. Ali moram istaknuti da one svo vrijeme postoje i one koje smo ranije imali na snazi štitile su nas u onoj mjeri u kojoj su bile provođene", rekao je doktor Srđa Janković gostujući u emisiji 150 minuta, prenosi Blic.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene