Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

OPET NERED U SINJU

Kaos na sinjskom sudu: Djelatnica nije htjela pokazati COVID potvrdu, napravila dramu, pozvala u pomoć Bulja

Miro Bulj, gradonačelnik Sinja
Miro Bulj, gradonačelnik Sinja Foto: DNEVNIK.hr
Djelatnica sinjskoga suda nije na ulazu htjela pokazati COVID potvrdu, niti se testirati, pa nije ni ušla u zgradu. Vratila se kasnije s gradonačelnikom Buljem i priznala da je potvrdu imala, ali nije htjela pokazati.

Predsjednica Općinskoga suda u Splitu u čiju nadležnost spada i sinjski sud, Marina Boko, u utorak je jednu od djelatnica koja nije na ulazu pokazala COVID potvrdu, uputila na testiranje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pobunili se VIDEO I FOTO Djelatnici zatvora, suda i studenti prosvjeduju protiv COVID potvrda: "To je pitanje protuzakonito i protuustavno"

Razjarena zaposlenica otišla je sa suda, da bi se zatim vratila skupa s gradonačelnikom Mirom Buljem te izvela pravi igrokaz: priznala je da COVID potvrdu ima, ali i da je ne želi pokazati dok joj ne predoče zakon koji je na to obvezuje, prenosi Dalmatinski portal.

Pročitajte i ovo Načelnik Primoštena Stipe Petrina o stepenicama do Gospe (Foto: Dnevnik.hr) - 2 "BEZ PROTOKOLA" Općina Primošten i Sinj odlučili se suprotstaviti Stožeru i COVID potvrdama, oni ne uvode nove mjere

 "Nećete strašiti narod u mom Sinju", poručio je Bulj, koji je sebe nazvao gradonačelnikom cijepljenih i necijepljenih.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene