Miro Bulj, gradonačelnik Sinja
Miro Bulj, gradonačelnik Sinja Foto: DNEVNIK.hr

Djelatnica sinjskoga suda nije na ulazu htjela pokazati COVID potvrdu, niti se testirati, pa nije ni ušla u zgradu. Vratila se kasnije s gradonačelnikom Buljem i priznala da je potvrdu imala, ali nije htjela pokazati.


Predsjednica Općinskoga suda u Splitu u čiju nadležnost spada i sinjski sud, Marina Boko, u utorak je jednu od djelatnica koja nije na ulazu pokazala COVID potvrdu, uputila na testiranje.

Prosvjed ispred Remetinca zbog COVID potvrda VIDEO I FOTO Djelatnici zatvora, suda i studenti prosvjeduju protiv COVID potvrda: "To je pitanje protuzakonito i protuustavno"

Razjarena zaposlenica otišla je sa suda, da bi se zatim vratila skupa s gradonačelnikom Mirom Buljem te izvela pravi igrokaz: priznala je da COVID potvrdu ima, ali i da je ne želi pokazati dok joj ne predoče zakon koji je na to obvezuje, prenosi Dalmatinski portal.

Primošten, ilustracija Općina Primošten i Sinj odlučili se suprotstaviti Stožeru i COVID potvrdama, oni ne uvode nove mjere

 "Nećete strašiti narod u mom Sinju", poručio je Bulj, koji je sebe nazvao gradonačelnikom cijepljenih i necijepljenih.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju