Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema testa ni karantene

Dobre vijesti za susjede, sada u Hrvatsku mogu ući bez ikakvih ograničenja. Provjerite kakva su pravila za stanovnike  zemalja u regiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državljani Srbije sada mogu ući u Hrvatsku bez ikakvih ograničenja, to jest pod istim uvjetima koji su bili na snazi prije uvođenja mjera za sprječavanje širenja koronavirusa.

Kako se navodi na stranicama Veleposlanstva Srbije u Zagrebu, za ulazak u zemlju stanovnicima Srbije nije potreban ni PCR test ni potvrda o cijepljenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon vikend-lockdowna U Srbiji opet više od 4 tisuće zaraženih, dio stožera ne odustaje od traženja strožih mjera: "Ograničenja moraju biti rigorozna" Slika nije dostupna Koronavirus u regiji Iako su cijepili skoro 600 tisuća građana, bilježe tisuće zaraženih dnevno: Vikend-lockdown u Srbiji, zatvoreno je gotovo sve

A uvjete za ulazak u Hrvatsku i dalje imaju oni koji dolaze iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Za dolaske iz tih susjednih zemalja potrebno je imati negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili antigenski ne stariji od 48 sati, potvrdu o cijepljenju ili o preboljenju COVID-a u proteklih šest mjeseci.

I dok je našim susjedima olakšana ulazak u Hrvatsku, Njemačka je od danas stavila Zadarsku županiju  na popis epidemiološki rizičnih područja.

Negativan test ili karantena od nedjelje su obveza svim Nijemcima koji se vraćaju iz Zadarske županije. Povećanjem novozaraženih stigli su na popis područja niskog epidemiološkog rizika.

"Sad je još rano govoriti, sigurno će biti nekakvih pomaka na tržištu, no nadamo se ne prevelikih", rekla je Mihaela Kadija, direktorica Turističke zajednice Zadarske županije u Dnevniku Nove TV

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene