Obavijesti Video Pretražite Navigacija
formiraju se timovi

Božinović: ''Ne isključuje se decentralizacija popuštanja epidemioloških mjera''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne isključuje se decentralizacija popuštanja epidemioloških mjera u idućim danima, ustvrdio je u četvrtak ministar unutarnjih poslova i voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović.

''Ne isključujemo u idućim danima da se decentralizira popuštanje mjera tamo gdje je epidemiološka situacija bolja'', rekao je Davor Božinović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Turista sve više Ministar o mjerama i koroni: ''Možemo s optimizmom gledati na budućnost'' Jurica Protić ugostitelji nezadovoljni Svadbe za uporne, hrabre i one koji se pod svaku cijenu žele oženiti: "Ovo je Pirova pobjeda"

Božinović je dodao da će Nacionalni stožer civilne zaštite tijekom četvrtka donijeti odluku o formiranju timova u lokalnim županijskim stožerima koji će izvršiti uvid u realizaciju provođenja mjera u domovima za starije osobe, a koje je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ).

''Ti će timovi biti pod koordinacijom epidemiologa koji je član županijskog stožera civilne zaštite, a činit će ih i inspektor Civilne zaštite, inspektor Državnog inspektorata, odnosno sanitarni inspektor, socijalni radnik i policajac'', precizirao je Božinović. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene