Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za razliku od slovenije

Beroš: "Hrvatska još neće proglasiti kraj epidemije. Nova je to bolest, izazovi su brojni"

Vili Beroš, ministar zdravstva
Vili Beroš, ministar zdravstva Foto: DNEVNIK.hr
Slovenija je zbog povoljne epidemiološke situacije proglasila kraj epidemije koronavirusom te od 1. lipnja građanima dijeli "turističke bonove" kako bi potaknula potrošnju u turizmu. Hrvatski ministar zdravstva kaže da još ne namjerava proglasiti kraj epidemije.

Slovenija je prošli tjedan proglasila kraj epidemije zbog minimalnog broja novih zaraza i aktivnih nositelja virusa, no Hrvatska neće to učiniti tako skoro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cijepljenje preko reda Psihijatar Vukušić iz COVID postelje opleo po Buriloviću i Borasu: "Od njihovih postupaka ljigavija su samo objašnjenja". Ima poruku i za Beroša Koronavirus, ilustracija - 4 U Hrvatskoj 2848 novih slučajeva Opet loše vijesti iz Dalmacije: Splitsko-dalmatinski stožer javio o 302 pozitivna slučaja. Još jedna županija zatražila oštrije mjere

"Još sigurno nećemo. Nova je bolest u pitanju, izazovi su brojni", rekao je ministar zdravstva Vili Beroš za 24sata.

Nakon što je proglasila kraj epidemije, Slovenija svoje građane želi potaknuti na potrošnju u turizmu pa će od 1. lipnja izdavati vaučere od 200 eura za odrasle i 50 eura za djecu za potrošnju u turizmu. Vaučere će dobiti svi građani, a slovensku vladu to će stajati 345 milijuna eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene