Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pandemija bolesti COVID-19

ANKETA - Biste li se cijepili protiv koronavirusa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Epidemija koronavirusa u svijetu i Hrvatskoj traje od početka godine. Farmaceutske tvrtke ubrzano rade na pokušaju pronalaženja cjepiva koje bi zaštitilo građane.

Od početka godine, u svijetu je zaraženo više od 15 milijuna ljudi. Preminulo je više od 630.000 oboljelih.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

Hrvatska je do sada potvrdila 4634 pozitivnih slučajeva, preminulo je 128 oboljelih osoba. Epidemiolozi upozoravaju na novi val koronavirusa koji nam vjerojatno stiže na jesen te napominju kako će nam koronavirus ostati u životima dugo vrijeme.

Farmaceutske tvrtke rade ubrzano na proučavanju novog virusa koji je pokorio svijet. Pokušavaju pronaći djelotvorno cjepivo koje bi zaštitilo ljude, a neki od njihovih pronalazaka već su u fazi kliničkog testiranja.

No, pitanje je - koliko bi se ljudi zaista odlučilo na cijepljenje protiv novog i, još uvijek, relativno nepoznatog virusa koji se iz kineskog grada Wuhana proširio na cijeli svijet.

Biste li se cijepili protiv koronavirusa, kad bi postojalo cjepivo?

  • Da
  • Ne
  • Ne znam

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene