Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SRBIJANSKI PREDSJEDNIK

Aleksandar Vučić stiže u Sarajevo i donosi pet tisuća doza cjepiva protiv korone za građane Federacije BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić doći će u utorak u Sarajevo kako bi osobno predao pet tisuća doza cjepiva protiv koronavirusa namijenenog stanovništvu Federacije BiH, najavili su u ponedjeljak bosanskohercegovački mediji.

Aleksandar Vučić je ranije najavio kako će Srbija pokloniti BiH pet tisuća doza cjepiva, najvjerojatnije AstraZenece, s obzirom na činjenicu da BiH do ovog tjedna nije dobila ništa od cjepiva naručenog od zapadnih proizvođača.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VEĆINU SAMI PLATILI BiH treba stići ukupno 2,13 milijuna doza cjepiva: Prva pošiljka je već najavljena Slika nije dostupna Nisu dobili nijednu dozu do sada Dodik će od Vučića tražiti dio cjepiva na poklon: "Ne znamo kad će stići naručeno. To nije pošteno prema BiH i njezinim građanima"

Federacija BiH nije dobila niti jednu dozu, dok se Republika Srpska odlučila na izravnu nabavku iz Rusije pa je do ponedjeljka dobila 22 tisuće doza Sputnjika V.

Cjepivo iz Srbije trebalo bi biti dopremljeno zrakoplovom, a uz Vučića bi trebao stići i srbijanski ministar zdravstva Zlatibor Lončar.

Kako prenose portali Klix i Faktor, Vučića i cjepivo u sarajevskoj zračnoj luci dočekat će članovi Predsjedništva BiH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene