Obavijesti Video Pretražite Navigacija
živjeli!

200 ljudi pilo kravlji urin da se ne zaraze koronavirusom: "Kupamo se i u kravljem izmetu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hinduistička grupa organizirala je skupno pijenje urina u subotu jer vjeruje da kravlji urin ima ljekovita svojstva te da može poslužiti kao prevencija protiv koronavirusa.

Stručnjaci su opetovano ponovili da kravlji urin ne liječi bolesti poput raka te da ne postoje dokazi da može spriječiti dobivanje koronavirusa.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

"Parti" je organizirala skupina Akhil Bharat Hindu Mahasabha (Sveindijski hinduistički savez) u svojem sjedištu u New Delhiju, a prisustvovalo je 200 ljudi.

Organizatori se nadaju da će organizirati slične događaje drugdje u Indiji.

"Pijemo kravlji urin 21 godinu, a također se kupamo u kravljem izmetu. Nikada nismo osjetili potrebu za engleskom medicinom", rekao je Om Prakash, jedan od partijanera.

Chakrapani Maharaj, čelnik organizacije, pozirao je fotografima, dok je postavio žlicu ispunjenu kravljim urinom blizu karikature koronavirusa.

Istaknuti članovi vladajuće hinduističko nacionalističke stranke premijera Narendre Modija BJP, zagovarali su korištenje kravljeg urina kao lijeka za rak i druga oboljenja.

Tako je zastupnica BJP-a u skupštini sjeveroistočne države Assam rekla je zastupnicima na sjednici da kravlji urin i izmet mogu biti korišteni protiv koronavirusa. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene