Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zasad bez izjava za medije

Dan Grada: Zoran Milanović u Dubrovniku, otvorit će Festu sv. Vlaha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović provodi dan u Dubrovniku. Najprije je bio na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, a poslijepodne će sudjelovati na otvaranju Feste svetog Vlaha.

Nakon svečane sjednice dubrovačkog Gradskog vijeća povodom Dana Grada, a koja je počela u 11 sati, očekivale su se izjave za medije. No nije ih bilo. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković stigao na Pantovčak po mandat za sastavljanje vlade - 16 Objava s Pantovčaka Milanović povjerio Plenkoviću mandat za sastavljanje Vlade Andrej Plenković stigao na Pantovčak po mandat za sastavljanje vlade - 2 jedan likuje, drugi se kiselo osmjehuje FOTO Pogledajte kako je izgledao susret Milanovića i Plenkovića

Dan ranije, Zoran Milanović je nakon obilaska izložbe Kopač u Meštrovićevu paviljonu, komentirao situaciju i državi i svijetu. Tako je ponovio da se "hrvatski vojnik odavde maknut neće, niti u Ukrajinu", a dotakao se i afere koja trese Državne nekretnine. Komentirajući istupe zviždačice Maje Đerek izjavio je:

"To što ona govori, govori osoba koja je totalni insajder. Nisam nikad čuo za tu osobu. Zašto govori? Možda ju je netko kupio? Možda radi za SDP, Most, možda za Ninu Raspudića koji je moj potrčko. To je posao za DORH. To su ozbiljne stvari, time se treba pozabaviti DORH. Ako je pola onoga što je rekla istina, to je razlog za pad Vlade". 

Svečano otvaranje Feste sv. Vlaha predviđeno je u 15:30.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene