Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zoran Milanović objavio je u srijedu ujutro na Facebook stranici još jednu poruku za Božu Petrova i MOST. Jednu je poruku objavio i kasno navečer u utorak.


'Hrvatskoj treba jaka Vlada s većinom, mi s MOST-om činimo jaku, stabilnu hrvatsku Vladu koja samo treba nastaviti ono što smo do sada radili i netko to ne želi. Moje i naše iskustvo i znanje su jamstvo da Hrvatska s nama može dobro proći, a alternativa je metež', napisao je Milanović. 

Vezani članci Problemi Zorana Milanovića u Kninu Predsjednikova borba: Tijekom svečanosti na tvrđavi u Kninu u nekoliko je navrata imao problema u ključnom trenutku Zoran Milanović u Kninu Milanović odlikovao umirovljene generale i postrojbe HVO-a: "Ovdje smo da se radujemo svojim uspjesima, a ne da likujemo nad tuđim porazima"

'Ovo meni djeluje kao operacija spašavanja HDZ-a, ne Karamarka. Ovom prilikom pozivam sve one koji vide to što vidimo i mi, i vide da ovo postaje ne MOST, već mostobran za povratak kriminalne organizacije u vlast da nam se pridruže. Mi u tome sudjelovati nećemo i za to mandat nemam', ponovio je predsjednik SDP-a još jednom ono što je rekao i u utorak na konferenciji za novinare.

 

Hrvatskoj treba jaka Vlada s većinom, mi s MOST-om činimo jaku, stabilnu hrvatsku Vladu koja samo treba nastaviti ono š...

Posted by Zoran Milanović on 16. prosinca 2015

 

'Razgovarali smo s MOST nezavisnih lista dugo i naširoko u najboljoj vjeri. Počeli smo s reformama i to se u međuvremenu negdje izgubilo', napisao je Zoran Milanović na svojoj Facebook stranici.

'Sada se sve svelo na to tko će biti predsjednik vlade i funkcije. Nažalost, to tako biva. Na svoje programske stavove koje smo uputili Mostu još uvijek nismo dobili odgovor. Mi jesmo za razgovor s Mostom, naši uvjeti su takvi kakve smo rekli. Bez foliranja, lažnjaka. Nema kimanja glavom, a držim figu u džepu. To nije naše ponašanje', napisao je Milanović.

 

 

Razgovarali smo s MOST nezavisnih lista dugo i naširoko u najboljoj vjeri. Počeli smo s reformama i to se u međuvremenu...

Posted by Zoran Milanović on 15. prosinca 2015

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook