Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Verbalni rat se nastavlja

Milanović objavio cjelovite poruke: ''Milorade, zašto si odrezao i prikrio tu prvu rečenicu? Nije valjda da se sramiš...''

Zoran Milanović je nakon jučerašnjeg odgovora na objavu i konferenciju za novinare Milorada Pupovca danas objavio novi opsežan status na Facebooku.

Nakon jučerašnjih međusobnih optužbi prozivki i teških riječi izgleda da se novi sukob na relaciji Zoran Milanović vs. Milorad Pupovac nastavlja novim predsjednikovim statusom na Facebooku. 

Podsjetimo, predsjednik je u svom subotnjem statusu pozvao Pupovca da objavi cijele poruke. Kako se to nije dogodilo, danas ih je objavio on. Njegov status prenosimo u cijelosti:

“Ti, Sačić i Zekanović zajedno za apsolutne ovlasti Njonje. Bravo, Milorade! Tražit ću da USKOK istraži motive. Takve stvari se rade samo za novac i ekvivalentne usluge. Krasno društvo“ – tako je glasila moja poruka upućena Miloradu 19. ožujka. Cijela poruka! Gle čuda, u njegov „optužujući“ screenshot – koji je dilao medijima – baš nekako nije stala cijela poruka! Ili mu nije stalo do istine? Ne samo da je, očekivano, cenzurirao moje poruke kako bi se dodvorio zna se kome, Milorad je i falsificirao našu korespondenciju. Da, kao u radionici Karamarkovog falsifikatora Franje Varge, kirurški precizno je odrezao i početak moje poruke i datum slanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nije dugo čekao Milanović sasuo paljbu: "Plačibaba Pupovac... Nisi novinarima pokazo sve radosne objave moje... Tobom plaše djecu, ne mnome, crni Milorade"

Milorade, zašto si odrezao i prikrio tu prvu rečenicu? Nije valjda da se sramiš biti u društvu Sačića i Zekanovića nakon što si skupa s njima tog dana, 19. ožujka, dizao ruku i glasao za apsolutističke ovlasti Njonji. Od tog dana dio si ekipe koja besramno vrijeđa profesoricu Zlatu Đurđević, nema nazad.

A zašto si prikrio datum kada sam ti poslao tu poruku? Zato što je tvoje bratimljenje sa Sačićem i Zekanovićem već bilo počinjeno. A moja poruka upućena tebi tog dana više nije mogla biti pritisak zbog kojeg si jučer naricao. Milorade, da nisi falsificirao, ne bi jučer mogao lagati. Već bi morao reći samo istinu: da sam te ranije dobronamjerno upozoravao na Njonjinu grabež i prokazivao namjeru kojom Njonjo želi ozakoniti svoju despociju. I ništa više. Jesu to bili pritisci? Nisu. Objavi, lopino, i te poruke, ali ne kradi, tako ti boga.

“Ti, Sačić i Zekanović zajedno za apsolutne ovlasti Njonje. Bravo, Milorade! Tražit ću da USKOK istraži motive. Takve...

Posted by Zoran Milanović on Sunday, 28 March 2021

Anemični stisak koji te natjerao da 19. ožujka glasaš skupa sa Sačićem i Zekanovićem došao je od onih koji ni po Ustavu, ni po zakonu ne mogu predlagati predsjednika Vrhovnog suda. Godinama je tebi, uplakani ustavobranitelju, taj anemični stisak drag i mio, a mene jedino zanima kolika mu je ovog puta cijena. I to sam te pitao u petak, ne prvi puta. Pitao sam istoga dana kada ste, jataci, podržali uzurpatora Njonju, a ja pozvao javnost da „pomno prati kakvu će nagradu od vladajućih dobiti ti jataci, njihova rodbina i svi s njima povezani ljudi“. Jer, ponovit ću, za korupciju se mora biti kažnjen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavlja se sukob Jandroković uzvratio Milanoviću: ''On za mene nije više politički suparnik. Očito je osoba poremećaja ponašanja i vjerojatnog poremećaja ličnosti''

Riječ dvije o ustavno pravnim stručnjacima, koji u režiji lopovsko-ovršiteljske zadruge Hanza medija / Jutarnji list, za sitnu banku pričaju gluposti i blamiraj se. Profesor Smerdel (jedno piše, šesto govori) , jedan od ukupno valjda dvojice (drugi je zakinut) kojima Pravni faks nije htio produžiti status nakon što je stekao uvjete za starosnu mirovinu, vanjski član odbora za Ustav iz kvote HDZ-a, koji za to prima 2000 kn mjesečno, bezobrazno i bez trunke grižnje savjesti u današnjem lopovskom listu tvrdi da je moja tvrdnja da ga je na tu sinekuru iskrcao HDZ - citiram ‘laž’. Laže on. Kandidat ljevice i centra nije bio. Točka. Isto vrijedi i za psihotičnog političara iz Osijeka, koji se lažno predstavlja kao stručnjak za Ustav, a također je od HDZ-a regrutiran da u Odboru ,za 2000 kn mjesečno , laže i izmišlja po narudžbi. To mu je 3. ili 4. stranka u zadnjih nekoliko godina.

Gornji dokazi i screenshotovi zorno pokazuju o kakvim se prevarantima tu radi. Ti ‘strucnjaci’ su na temelju poluinformacije i krivotvorine kadri dodatno založiti svoju ionako devalviranu akademsku valutu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Medved u Glini "Ne mogu razumjeti zbog čega se predsjednik države spušta na uličarsko komuniciranje, vrijeđanje''

I kakva je tu uopće ‘odgovornost’ Predsjednika za neki ‘pritisak’ ili ‘prijetnju’ saborskim zastupnicima uopće moguća, draga gospodo? Čak i da sam ove, a ne one po Miloradu lopovski krivotvorene poruke uputio prije, a ne nakon glasanja, može li se u nekom magnovenju govoriti o ‘pritisku’, ako je notorno da instrument tog ‘pritiska’ (USKOK) nije pod mojom kontrolom, već se nalazi pod paskom Mićinih principala? Tako podučavate svoje studente? Za to primate plaću iz Proračuna?

Dragi moji neisplakani i neostvareni aspiranti na crnu mantiju Ustavnog suda, mogu vam jedino takvima kakvi ste, zapjevat onu narodnu: nećete se zamantijat, niste ni prije. Je li i ovo prijetnja?

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović Nikoga nije štedio Milanović žestoko branio Đurđević: "Plenković je ružan. Ne mislim fizički. Ovo je divljačka uvreda žene. Pupovac? Prljavi. Njonjo? Zao"

PS
Dok završavam tekst, javljaju su udbaški drukeri Puhovski i Čingli Lingi Superhik Sova Šeks (ćera prikladno parkirana za predsjednicu najvećeg Suda u Osijeku).
A Pupovčev kumrovečki podrep Dejan Jović, poznat po ‘znanstvenoj’ tezi da je Referendum o hrvatskoj neovisnosti 1991. bio ‘nelegitiman’, na internetu me na engleskom prljavo denuncira da sam ‘lidera Srba u Hrvatskoj Pupovca nazvao ‘prljavim’’ te još pokvareno insinuira da sam nešto slično (‘prvo sapun, onda parfem’) nedavno govorio za BiH.

Lider hrvatskih Srba!? On je lider, Joviću, sitni doušniče, koliko i ti znanstvenik.
Hajde nek neki vojvođanski Hrvat pomisli izvoditi ovakve svinjarije u Čaršiji! Da vidim.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene