Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Zoran Milanović komentirao je na novinarski upit najnoviji izgred vezan uz Slavka Linića i njegove navode da je protiv njega pokrenuta istraga na zahtjev Zorana Milanovića.


'Nemam komentara. To je mogao reći i za svoju širu obitelj. Uostalom, čuli ste što je rekao Ranko Osotjić. Ja tome potpuno vjerujem. Ja se takvim stvarima ne bavim, s tim nemam veze. Ovo je država u kojoj se znaju pravila koja ja ne mogu promijeniti. Što da vam kažem? Da vi sad sebe anonimno prijavite, policija bi isto radila provjeru. Pitanje je samo kome će ljudi ovdje vjerovati. Ja ne mogu u toj svađi biti glasniji, vrištati ili vrijeđati. Pitanje je tko kome vjeruje. Policija neke stvari mora raditi automatski. To nije istraga. To je prikupljanje podataka i tu su vjerojatno podvukli crtu prije godinu dana is tali. Ali to je netko prijavio. A mi ne znamo tko je prijavio', izjavio je premijer Zoran Milanović.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Dugo ga molila: Unuk pomogao baki u samoubojstvu, dao joj solnu kiselinu u bočici i ''ne smatra se krivim'' Zoran Milanović Milanović: "Ako treba cijepit ću se prvi, mislim da bi se svi trebali cijepiti. Sutra se zatvaraju lokali, to je trebalo i ranije"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook