Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O Linićevim izjavama

PREMIJER PORUČIO 'Ja ne mogu u toj svađi biti glasniji, vrištati ili vrijeđati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović komentirao je na novinarski upit najnoviji izgred vezan uz Slavka Linića i njegove navode da je protiv njega pokrenuta istraga na zahtjev Zorana Milanovića.

'Nemam komentara. To je mogao reći i za svoju širu obitelj. Uostalom, čuli ste što je rekao Ranko Osotjić. Ja tome potpuno vjerujem. Ja se takvim stvarima ne bavim, s tim nemam veze. Ovo je država u kojoj se znaju pravila koja ja ne mogu promijeniti. Što da vam kažem? Da vi sad sebe anonimno prijavite, policija bi isto radila provjeru. Pitanje je samo kome će ljudi ovdje vjerovati. Ja ne mogu u toj svađi biti glasniji, vrištati ili vrijeđati. Pitanje je tko kome vjeruje. Policija neke stvari mora raditi automatski. To nije istraga. To je prikupljanje podataka i tu su vjerojatno podvukli crtu prije godinu dana is tali. Ali to je netko prijavio. A mi ne znamo tko je prijavio', izjavio je premijer Zoran Milanović.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene