Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uspješna akcija

FOTO/VIDEO Uzbuna u Dubravi! Zmija se uvukla u zid garaže, intervenirali iz Dumovca

Zmija smukulja u Dubravi
Zmija smukulja u Dubravi Azil Dumovec
Aktualno Galerija Zmija smukulja u Dubravi Zmija smukulja u Dubravi Foto: Azil Dumovec Zmija smukulja u Dubravi Zmija smukulja u Dubravi Foto: Azil Dumovec Zmija smukulja u Dubravi Zmija smukulja u Dubravi Foto: Azil Dumovec/Screenshot +0 Zmija smukulja u Dubravi Galerija 1/4 >>
Azil Dumovec jučer je dobio dojavu da je u zidu garaže u Dubravi zmija smukulja. Pustili su je u prirodu i sve zabilježili kamerom.

"Ne treba garaža služiti samo za zaklon limenog ljubimca. Zaključak je to jedne smukulje", stoji u objavi azila Dumovec koji je u ponedjeljak spasio zmiju neotrovnicu u Dubravi.

Pročitajte i ovo Požar u Portugalu Jedno od poznatih turističkih odredišta VIDEO S požarom koji bjesni bori se više od 800 vatrogasaca: "Kritična, teška i složena situacija"

Ona je svoje sklonište pronašla u zidu garaže, a kada su je ljudi zapazili, brzo su nazvali Dumovec.

Pročitajte i ovo Pogled iz zraka na uništenu kuću kod Šoderice - 4 Iz minute u minutu Dramatična borba s poplavama, voda uništila kuće: "Nadamo se da će noć biti mirnija od prethodne"

"Naš je kolega stvar riješio u trenu", dodali su iz azila. Zmiju su uzeli i kasnije ju pustili u prirodu, a sve su i snimili.

"Smukuljice iz Dubrave, sretno!" poručili su.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene