Obavijesti Pretražite Navigacija
Novitet iz Carlsberga

Zlatni Pan – odabrali pivski znalci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pivarski su majstori Carlsberga Croatia sa 600 odabranih ljubitelja piva razvili novo hrvatsko pivo Zlatni Pan, koje u potpunosti odgovara njihovom idealnom užitku.

Carlsberg Croatia donosi novo pivo koje se, osim jedinstvenom bojom, odlikuje i prepoznatljivom punom pivskom aromom, uz nešto izraženiju, ali profinjenu gorčinu dobivenu posebnom sortom hmelja uzgojenom u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karlovačka pivovara opet u pogonu Slika nije dostupna Karlovačka pivovara 'izgubila' Dane piva

Cijeli je proces stvaranja novog hrvatskog piva protekao u dvije faze, a u prvoj su pivski znalci birali između šest ponuđenih piva. Ocjenjujući njihov okus, boju i pjenu, oni su odabrali tri najbolja. Nakon prve selekcije za svako je od tri odabrana piva N Croatia razvila etiketu i ime, a u drugoj su fazi pivski znalci između te tri pivske priče izabrali svoje novo savršeno pivo – Zlatni Pan.

Uz odabir novog hrvatskog piva neki su od potrošača sudjelovali i u promotovnoj kampanji, što je još jedan novitet vezan uz Zlatni Pan.

Kao što mu i ime govori, riječ je o pivu zlatne boje, spravljenom prema pažljivo osmišljenoj originalnoj recepturi. Uz jedinstvenu boju, Zlatni Pan odlikuje se i prepoznatljivom punom pivskom aromom, uz nešto izraženiju, ali profinjenu gorčinu dobivenu uporabom posebne sorte hmelja uzgojene u Hrvatskoj. Uz pažljivo naglašen okus, Zlatni Pan je zadržao svježinu svojstvenu Panu, što ga bitno razlikuje od ostalih piva dostupnih na hrvatskom tržištu.

Zlatni Pan dostupan je u povratnim staklenim bocama od 0,5 i 0,35 l, a po preporučenim maloprodajnim cijenama od 5,59 kn te 4,94 kn. Također, Zlatni Pan se puni i u PET boce od jedne litre, a njegova preporučena maloprodajna cijena je 12,49 kn.

Više o svemu možete saznati na www.pan.com.hr, a punu pivsku aromu provjeriti u najbližem dućanu. Preporučamo poslužiti dobro ohlađeno i svakako kušati u dobrom društvu.
Živjeli!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene