Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tuga za Ivonom

'Život je nepošten, Ivona fali mi tvoj mali, iskreni osmijeh...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Anđele, slatko snivaj, sada si anđeo. Pleši, smij se i pjevaj gore s anđelima. Nikad te nećemo zaboraviti', poruka je prijatelja 15-godišnjoj Ivoni Srećković na FB stranici podrške djevojčicama stradalima pod kotačima mladog vozača u Slavonskom Brodu.

Na FB stranici 'Anamaria, Ivona i Margareta - cijela Hrvatska je uz vas', otvorenoj nakon što su tri djevojčice na povratku iz škole teško stradale pod kotačima 20-godišnjeg vozača BMW-a u Slavonskom Brodu, nakon vijesti o smrti jedne od njih, 15-godišnje Ivone Srećković iz Nove Gradiške, stižu poruke sućuti obitelji iz čitave Hrvatske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Duge Rese: Promet je u prekidu U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl

Poruke Ivoni: 'Život je nepošten, fali mi tvoj slatki, mali, iskreni osmijeh...'

Poruke ostavljaju i prijatelji tragično preminule 15-godišnje Ivone.

'Kako je život nepošten... Ivona, fali mi ono tvoje motanje cigara i onaj tvoj smijeh u vlaku, a najviše onaj tvoj slatki mali iskreni osmijeh! Počivala u miru, čuvali te svi dobri anđeli!', piše prijateljica Barbara.

'Iskrena sućut obitelji, prijateljima i svima koji su je poznavali. Anđele boravi sada na ljepšem mjestu i čuvaj ostale od budala poput onoga, koji je unesrećio tebe. Neka ti je laka zemlja i miran san RIP Ivona', napisao je Matej. 

'Počivala u miru,a roditeljima neka Bog da puno hrabrosti u ovim teškim trenucima', poručila je Lidija, a Ana je napisala.

'Ne znam je, ali me jeza prošla kad sam pročitala što se curama dogodilo i da se jedan mladi život ugasio', napisala je Ana.

Nera je poslala vrlo osobnu poruku obitelji preminule djevojčice. 'I meni je umrlo dijete. Bit će vam jako teško, ali nemojte ostati potpuno sami. Ako imate jos djece, pokažite im da ih volite do neba i natrag' .

>>Mladiću koji je pregazio tri maloljetnice mjesec dana istražnog zatvora

Na FB stranici je stavljena i obavijest kako je sahrana 15-godišnje Ivone Srećković u utorak 30. travnja u 15:30 sati na groblju u Novoj Gradiški. Na stranici ima i dosta komentara punih bijesa i ogorčenja na mladog vozača, ali i sustav, koji nedovoljno kontrolira mlade vozače, koji upravljaju presnažnim automobilima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene