Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminula jedna od djevojaka

'Ovo je nešto nad čim ne možete ne plakati, strašno je pogodilo i učenike i mene'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško ozlijeđena Ivona Srećković (15) podlegla je ozljedama zadobivenim u prometnoj nesreći.

Ivona Srećković (15) iz Nove Gradiške, jedna od triju djevojaka nastradalih u prometnoj nesreći u Slavonskom Brodu jučer je podlegla ozljedama, doznajemo od dr. Jasminke Kopić, voditeljice Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje brodske Opće bolnice.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Obitelj odobrila višeorgansku eksplantaciju - preminula djevojčica spasit će nečiji tuđi život

Obitelj preminule Ivone odobrila je višeorganski eksplantacijski proces, koji je zatim i obavljen, čime će se spasiti nečiji život, doznaje se u Općoj bolnici 'dr. J. Benčević'. Djevojka je u bolnicu bila zaprimljena s teškim ozljedama glave, a njezino je stanje od početka bilo najkritičnije. Stanje druge dvije djevojčice, Anamarije i Margarete također je još uvijek ozbiljno, ali su izvan životne opasnosti.

>> Mladiću koji je pregazio tri maloljetnice mjesec dana istražnog zatvora


'Idu kući i da ih netko s leđa pokosi, da ih ubije. Mislim, to je nešto što ne možete ne plakati nad tim. To je strašno pogodilo učenike, nastavnike, mene i roditelje, preteško', kazao je ravnatelj SŠ 'M.A. Reljković'  Vlado Poprskalo.

Vozaču jednomjesečni istražni zatvor

Podsjećamo, protekle je subote određen istražni pritvor Deniju Županu (20), koji je automobilom, zbog prebrze vožnje i gubitka kontrole nad vozilom, naletio na tri djevojke. 20-godišnji vozač je automobil BMW vozio unatoč odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama po kojoj mladi vozač ne smije upravljati vozilom čija snaga prelazi 80 KW. Vozač, koji je prije dvije godine završio istu školu, u ovoj je nesreći lakše ozljeđen.

Sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mirko Svirčević u subotu je Županu odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog eventualne mogućnosti ponavljanja kaznenog djela. Tada je izvijestio kako mladić dosad nije osuđivan, ali da je prijavljivan zbog prometnih prekršaja, nepropisne brzine i vožnje pod utjecajem alkohola (tragičnog dana nije bio pod utjecajem alkohola).

Popravljen kolnik

Stanari Cankareve ulice u kojoj se dogodila stravična nesreća, upozoravaju kako, uz brzinu, jedan od mogućih uzroka ove nesreće može biti i oštećen kolnik. Da je tome tako sumnjaju i zbog činjenice da je u vrlo kratkom roku nakon nesreće baš na spornom dijelu ceste pokrpana jedna od udarnih rupa.

Antun Jakobović, glasnogovornik PU brodsko-posavske, ističe kako je istraga vezana uz uzroke nesreće i dalje u tijeku, te da policija s do sada prikupljenim podacima ne izlazi u javnost.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene