Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Organizirana skupština Živog zida, ali bez Sinčića i Pernara

KAOS U ŽIVOM ZIDU Održava se tajna skupština, Sinčić prijeti, a bivši kolege mu poručuju: "Blefiraš!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Živom zidu opet vrije. Struja okupljena oko Ivana Vilibora Sinčića napala je onu koju predvodi Siniša Gabrić da sazivaju "još jednu ilegalnu skupštinu stranke".

Živi zid na svojem je Facebook profilu napao člana stranke Sinišu Gabrića nazvavši ga "ljudskim šljamom", a Ivan Vilibor Sinčić poslao je medijima dopis u kojem stoji da "Živi zid nema ovaj tjedan niti narednih tjedana nikakvu skupštinu ili okupljanje".

"Ako opet dođe do kakvog lažnog okupljanja pod našim imenom isto će okupljanje opet biti prijavljeno DORH-u zbog lažnog predstavljanja i mogućeg krivotvorenja dokumenata", poručio je Sinčić.

Siniša Gabrić u telefonskom je razgovoru za DNEVNIK.hr potvrdio da je točno da se danas u Zagrebu održava skupština Živog zida, ali nije želio govoriti kakve će odluke donositi niti zašto se skupština održava u tajnosti. Sinčićeve prijetnje DORH-om zbog lažnog predstavljanja naziva - blefom.

"Ma to su njihovi blefovi jer mi se ne predstavljamo lažno. Svi mi ovdje smo članovi Živog zida, a Sinčić i Pernar nisu. Oni su članovi Abecede demokracije", kazao nam je Gabrić. 

Obje struje međusobno su se isprijavljivale nadležnim tijelima - DORH-u, Ministarstvu uprave te polažu pravo na Živi zid.

Post Živog zida prenosimo u cjelosti:

"S kakvim sve ljudskim šljamom imamo posla, probat ćemo vam dočarati u par rečenica. Prije nekoliko mjeseci Siniša Gabrić radio je skupštinu sa nekoliko nepoznatih ljudi i par bivših članova gdje je sebe postavio za predsjednika Živog zida. Naravno, MU to je odbilo, ali je tada krenuo cirkus na ministarstvu.

Od jučer dobivamo dojave da onaj s početka priče, Siniša Gabrić, danas opet organizira skupštinu Živog zida. O tome nije obaviješten ni Glavni odbor stranke, ni supredsjedništvo, ni šef stranke, niti prava skupština.

Naravno, ministarstvo će opet morati rješavati takve cirkusarije i opet se moramo baviti glupostima.

Pa kad novinari po tisućiti put pitaju jesmo li osnivali novu stranku zbog novaca - NE. Osnivali smo je radi mira, da možemo raditi za ljude i s ljudima, a ne se baviti pohlepnim, lažljivim i podmuklim ljudima koji nisu uložili u Živi zid ništa, ali se na sve načine pokušavaju dokopati stranačkog računa i imena.

Živi zid danas nema nikakvu skupštinu. Imati će je onog trena kad naši pravnici na ministarstvu dovedu stanje u red, nadamo se kroz koji tjedan", objavio je Živi zid.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene