Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prvi snježni pokrivači

Pravi zimski ugođaj diljem Hrvatske oduševio građane: "Na buri se čovjek ljepše osjeća"

Olujna na mahove i orkanska bura, snijeg i hladnoća obilježili su današnji dan. Takvo vrijeme donijelo je probleme u cestovnom, pomorskom i zračnom prometu. No nekima i - radost.

Sveta Kata - snijeg na vrata - stara narodna izreka ove se godine pokazala točnom. Nešto prije podneva prvo tuča, a onda i snijeg zabjelili su Daruvar i okolicu.

Na Jadranu olujna bura stvorila je probleme u zračnom prometu na dubrovačkom području, ali i u pomorskom - na Srednjem i južnom Jadranu.

Pročitajte i ovo Mario Banožić - 1 Što se čeka? Zašto Banožić još nije ispitan? Policija za Dnevnik Nove TV priznala jednu stvar

Kraj je mjeseca studenoga pa studen - Splićanima ne smeta. "Na buri se čovjek ljepše osjeća. I zrak je čišći i sve je lijepo", komentirao je Blago.

Zabijelili su dijelovi Gorskoga kotara. Mnogi su jedva dočekali uživanje u zimskim radostima.

Pročitajte i ovo Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 3 oštećeni auto i pročelje zgrade Još jedna eksplozija u zagrebačkom Rudešu: Policija otkrila o čemu se radi

Nova staza u Ravnoj gori uskoro će biti spremna. "Kroz slijedeća dva tjedna trebalo bi biti gotovo sanjkalište s tom vučnom stazom, sa reflektorima sa stazom i sa parkiralištem", objasnio je načelnik općine Mišel Ščuka.

Ako se meteorološke prognoze ostvare - snijega, bure i hladnijih dana bit će dosta bar do kraja mjeseca pa će biti prilike za uživanje u toplom napitku uz vatru i takve prizore.

Snježne prizore pogledajte u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Marka Balena.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene