Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kazneno prijavljena

Spremačica pospremila u džep 112 tisuća eura: Policija otkrila koja joj je bila taktika

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zagrebačka policija objavila je detalje o kradljivici koja je iz doma koji je čistila ukrala 112 tisuća eura.

Žena iz zagrebačkog kvarta Trnje pospremala je više od godinu dana dom 49-godišnjaka i 61-godišnjaka u Zagrebu i ukrala im 112.000 eura.

Policija je objavila da je u više navrata ukrala kuverte s novcem i odnijela ga kod sebe doma. Tamo joj je 56-godišnjak pomogao u skrivanju plijena.

Pročitajte i ovo Mario Banožić postoji objašnjenje Otkud sad dildo? U radu ministra Banožića link na seksualna pomagala!

Od toga su dvije tisuće eura položili na njegov bankovni račun, a pet tisuća eura potrošili su na kupovinu. Ostatak novca policajci su pronašli u utorak u Trnju.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Odluka na sjednici Plenković: ''Vlada će distribuirati 20 milijuna eura kao pomoć za nastale štete od nevremena''

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Krađa, a nad 56-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prikrivanje.

"Policijski službenici su podnijeli Kaznenu prijavu Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu", dodali su iz zagrebačke policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene