Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Letci uznemirili građane

Željko Sabo: Građani su zabrinuti za vlastitu sigurnost!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarci su zabrinuti za vlastitu sigurnost, tvrdi gradonačelnik Željko Sabo, koji se i sam pribojava situacije na izborni dan u gradu na Dunavu.

Zbog dijeljenja letaka Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, kojima se pozivaju birači da se u drugom krugu izbora za gradonačelnika 'usprotive dvojezičnosti i drugim srbijanskim nedaćama', mnogi su Vukovarci zabrinuti za vlastitu sigurnost, tvrdi aktualni gradonačelnik Željko Sabo.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Jandroković o uvjetima DP-a: "Tražit ćemo kreativna rješenja. Raskol u Mostu? Nisam iznenađen, puno je tu ega u malo prostora" Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači?

'Nakon tog proglasa i letaka mnogi su građani zabrinuti za vlastitu sigurnost, traže od mene zaštitu. I sam sam dobio pismene prijetnje jednog sugrađana, kojeg sam prijavio policiji', rekao je vukovarski gradonačelnik Sabo.

>>SDSS: Letci Stožera za obranu Vukovara su protuustavni

Također je demantirao glasine, zbog kojih ga je kontaktirala i policija, da ga je netko napao bejzbol palicom, zbog druženja s predsjednikom SDSS-a Vojislavom Stanimirovićem.

Vukovarski gradonačelnik također tvrdi kako će HDZ organizirati dolazak brojnih raseljenih Vukovaraca na izborni dan. 'Pozivam Vukovarce koji žive u gradu da oni odluče, a ne oni koji u gradu ne žive', poručio je Sabo s konferencije za medije.

Iako se pribojava izbornog dana i mogućih incidenata, aktualni se vukovarski gradonačelnik Željko Sabo se nada kako će izborni dan u Vukovaru proći u miru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene