Obavijesti Video Pretražite Navigacija
utrka za gradonačelnika

VIDEO Kerum hvalio HDZ i Tuđmana pa prostački napao Puljka: "Izvanka gizda, iznutra..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum je tijekom sučeljavanja s kandidatima za splitskog gradonačelnika prostački vrijeđao Ivicu Puljka.

Željku Kerumu, kandidatu za gradonačelnika Splita, ne sviđa se što Ivica Puljak, također kandidat za gradonačelnika, kritizira HDZ, ali surađuje s Androm Krstulovićem Oparom

"Puljku je HDZ kriv što mi danas imamo hrvatsku državu. Jer je HDZ, zajedno s doktorom Tuđmanom i hrvatskim braniteljima, stvorio hrvatsku državu. A Puljak govori da je sve kriv HDZ. A istovremeno surađuje i surađivao je s Opaorom. Nikad mu nije rekao ružnu riječ, dapače i danas su u kontaktu stalno. A taj Opara je na listi HDZ-a", rekao je Kerum tijekom sučeljavanja kandidata za splitskog gradonačelnika na N1 televiziji.

Pročitajte i ovo Željko Kerum IZBORI U SPLITU Burno na predaji kandidacijskih lista: "Samo još fali da se Puljak i Đogaš uhvate u kolo i zajedno pjevaju ustaške pjesme"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna izborna utrka FOTO/VIDEO "Aj, ekipa, živ'li": Kerum prikupljao potpise za kandidaturu, građane počastio ogromnim sirom

Ali nije to bio kraj, već samo priprema terena za prostački ispad u kojem je Kerum Puljku prišio vulgarnu riječ koja se koristi za ženski spolni organ kao i za karakternu osobinu.

 

 

"To je sve licemjerno, to je katastrofa. Koliko se ljudi pretvaraju da su pošteni, fini, uljuđeni... a s druge strane, reklo bi se kod nas na selu, izvanka gizda, iznutra pi*da", rekao je Kerum. 

Splićani biraju novog gradonačelnika 26. lipnja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene