Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriza u Agrokoru

Zdravko Marić: "Alvarez je bio konkretan i korektan"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravko Marić u Saboru je komentirao krizu u Agrokoru.

Ministar financija Zdravko Marić u Saboru je komentirao krizu u koncernu Agrokor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prije sjednice Vlade Marić odgovorio na pitanje hoće li se odazvati istražiteljima: "Ja sam tu" Slika nije dostupna Prozivke zbog financijskih izvješća Nastavljen pad dionica Agrokora, oglasili se Ledo i Jamnica

Na pitanje zašto nije bio na glasanju u Vladi kada se govorilo o lex Agrokoru i zašto ga nema ovih dana u javnosti Marić je poručio kako to nije točno da je to bila njegova odluka o kojoj je i ranije govorio.

"Obzirom na moj angažman u Agrokoru, rekao sam da ću se izuzeti iz odlučivanja i bilo kakvih odluka. Takav je i sad bio slučaj'' rekao je Marić.

Poručio je kako ne može komentirati spekulacije o nepravilnostima s financijskim izvještajima u Agrokoru .

Nije htio detaljnije komentirati ni priopćenje HNB-a u kojem se ističu da su posljedice prekršaja zakona samo prekršajne, ali i smatraju da je vjerojatno sada dobar trenutak za razmatranje uvođenja kaznenog djela protiv financijske stabilnosti.

Prvi nastup Antonija Alvareza III. ocijenio je konkretnim i korektnim.

''Poslao je dobru poruku bez puno najava i obećanja. Istaknuo je da treba prionuti poslu. Ne poznajem ga sobno. Poznajem imidž i reputaciju kompanije iz koje dolazi. To je jedna od najbolji za restrukturiranje. Sigurno da će duboki uvid u sve'', kazao je Marić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene