Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK upozorava

VIDEO/FOTO Kraj vikenda, radovi pa još i kiša: Kolone na autocestama

Aktualno Galerija Kolona na autocesti A1 Kolona na autocesti A1 Foto: Dnevnik.hr/DNEVNIK.hr Gužva i vatrogasci na autocesti A1 - 1 Gužva i vatrogasci na autocesti A1 - 1 Foto: Dnevnik.hr/DNEVNIK.hr Gužva na autocesti A1 Gužva na autocesti A1 Foto: Dnevnik.hr/DNEVNIK.hr +0 Gužva i vatrogasci na autocesti A1 - 2 Galerija 1/4 >>
Zbog prometne prometne nesreće, radova i otežanih vremenskih uvjeta, promet teče usporeno. Iz HAK-a mole građane za strpljenje i oprez.

"Kod Novigrada, u smjeru Zagreba, stojimo u koloni", požalila se čitateljica za DNEVNIK.hr koja je u nedjelju poslijepodne putovala s mora na kontinent. 

Kraj vikenda obilježile su gužve na autocestama, a sve je dodatno pogoršala i kiša. O problemima je javio i HAK.

Na autocesti A1 između čvorova Novigrad i Karlovac u smjeru Zagreba promet je otežan zbog radova na mostu Dobra. Kolona vozila se proteže oko 4 kilometra, a iz HAK-a mole vozače da budu strpljivi. Također, zbog spomenutih radova, povećana je gustoća prometa i između čvorova Bosiljevo 2 i naplatnih kućica Lučko.

"Zbog prometne nesreće na autocesti A1, na 54. kilometru autoceste između čvorova NovigradBosiljevo 1 u smjeru Dubrovnika promet se vodi po dvije prometne trake. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h", dodaju.

Pročitajte i ovo Gužve u Dubrovniku - 5 navala turista Kako do rješenja problema koji muči jednu od najpoznatijih hrvatskih turističkih destinacija: Gužve u povijesnoj jezgri prate se i - aplikacijama

  Pročitajte i ovo Damir Dekanić (Foto: HDZ) JE LI BILO ZATAŠKAVANJA? Nova svjedokinja u slučaju Dekanić: "Sve ću ispričati USKOK-u, policiji ne vjerujem"

"Pojačan je promet na važnijim cestama te pojedinim graničnim prijelazima. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju prometa. Vozače pozivamo da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama", stoji u izvješću.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene