Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio ministru

Jovanović: Nikakve prijetnje me neće zaustaviti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željka Jovanovića je na rođendan dočekala 'čestitka' osuđivanog delikventa poznatog po prijetnjama državnim dužnosnicima.

Tomislav Sakač, beskućnik i osuđivani delikvent završio je u pritvoru nakon što je na svom zidu na Facebooku napisao prijetnje ministru Željku Jovanoviću i između ostalog napisao 'Da Bog da ti se srpsko sjeme zatrlo, čuvaj me se, imam štangu, letjet će opet aktovke u zrak', donosi Novi list.

Pročitajte i ovo LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti" Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti

Sakač je od ranije poznat po prijetnjama državnim dužnosnicima, Dragi Krpini i ostalima, a zbog ovog ispada na Facebooku čime je prekršio zakon prijetnjom visokom državnom dužnosniku prijeti mu i do pet godina zatvora.

Željko Jovanović prijavio Josipa Šimunića HOO-u

Poruku na Facebooku Sakač je napisao 26. studenog, na Jovanovićev rođendan.

Ministar Željko Jovanović na Facebooku je odgovorio na prijetnje.

'U ovih nekoliko dana dobio sam toliko 'zanimljivih poruka i pozdrava s najboljim željama' hrabrih anonimnih 'štovatelja mog lika i djela' da sam se upitao u kakvom to svijetu ti ljudi žive! Ali, pravi prijatelji, ne brinite, nikakve prijetnje neće me zaustaviti u razotkrivanju kriminala, korupcije, rigidnog desnog konzervatizma i veličanju ustaštva. Dapače, bit ću još glasniji i ustrajniji u borbi protiv univerzalnog zla, diskriminacije i stvaranja okruženja kulture mržnje!'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene