Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu MiG-ovi

Ovo bi vas moglo uznemiriti: U dijelu Zagreba čut će se eksplozije, MORH objasnio o čemu se radi

Ilustracija
Ilustracija Foto: Marko Todorov/Cropix
Pukovnija vojne policije provodit će u vojarni obuku uz simulaciju eksplozije. Tijekom obuke očekuje se kratkotrajna pojačana buka, pa MORH građane moli za strpljenje i razumijevanje.

Zbog obuke članova pukovnije Vojne policije u vojarni 1. gardijske brigade Tigrovi - Croatia u Zagrebu od 23. do 27. listopada i od 6. do 10. studenoga od 8:30 do 16 sati očekuje se kratkotrajna pojačana buka, izvijestilo je u ponedjeljak Ministarstvo obrane RH.

Pročitajte i ovo Ilustracija totalni obrat Šok na sprovodu! Trebali su pokopati ubijenog sina (15), a onda je stigao iznenadni poziv

Pročitajte i ovo Valentina Budimir, majka djeteta oboljelog od ahondroplazije loša kvaliteta života Svaki dan žive s bolovima, sami ne mogu obavljati ni osnovne potrebe: Roditelji ove djece s teškom dijagnozom apeliraju da se hitno nabavi lijek

Pukovnija vojne policije provodit će u vojarni obuku uz simulaciju eksplozije. Tijekom obuke očekuje se kratkotrajna pojačana buka, pa MORH građane moli za strpljenje i razumijevanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene