Obavijesti Video Pretražite Navigacija
važna obavijest

Obnavlja se mrtvačnica na Mirogoju, ispraćaji preselili na novu lokaciju

Obnova mrtvačnice na groblju Mirogoju
Obnova mrtvačnice na groblju Mirogoju Foto: Ranko Suvar/Cropix
Započinju radovi na objektu mrtvačnice na Mirogoju, a ispraćaji svih pokojnika sele se na trg ispred Krematorija.

Zbog obnove mrtvačnice na zagrebačkom groblju Mirogoju, svi ispraćaji koji su se do sada tamo odvijali, od utorka, 2. travnja, polaze ispred male dvorane s novouređenog ispraćajnog trga na Krematoriju, priopćio je Zagrebački holding.

Termini ispraćaja su od 9 sati te 10,10; 11,55; 13,05 i 14,15 sati. Odar male dvorane za davanje sućuti otvara se 30 minuta prije početka ispraćaja. Svaki sprovod prati elektrovozilo za prijevoz pet putnika s mogućnošću angažiranja dodatnih vozila, kažu u Holdingu.

Obnova mrtvačnice na groblju Mirogoju Lokacije gradskog groblja Mirogoj Foto: Gradska groblja Zagreb

Blagajne, poslovi grobnog očevidnika i dio poslova referade za ukope, od 25. ožujka posluju u novoobnovljenoj upravnoj zgradi Gradskih groblja na Mirogoju. Poslovi prodaje grobnih mjesta obavljaju se u objektu Krematorija.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević - 1 NAJVEĆI PROJEKT U HRVATSKOJ Tomašević najavio megaprojekt: "Najveći je u povijesti Zagreba i vrijedan je kao četiri žičare"

Radno vrijeme i novi brojevi telefona blagajne, odjela za organizaciju ukopa, grobnog očevidnika i centrale navedeni su na mrežnim stranicama Gradskih groblja.

Prema Mirogoju i Krematoriju građanima su na raspolaganju ZET-ove autobusne linije 226 (Kaptol-Remete- Svetice), 106 (Kaptol-Mirogoj-Krematorij) i 203 (Svetice-Kaptol).

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene