Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se sredina rujna

Zaustavljeni radovi na tunelu Stupica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uprava Hrvatskih cesta danas je donijela odluku da se radovi na tunelu Stupica, na državnoj cesti Makarska - Vrgorac, nastave 15. rujna ove godine nakon završetka turističke sezone.

Ovom odlukom izašlo se u susret Gradu Makarska koji do sada nije dovršio radove na lukobranu u Luci Makarska te bi zatvaranje tunela prouzročilo dodatne troškove prijevoza materijala za nasip obilaznim pravcem, izvijestili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u tunelu Pećine - 4 Tragedija u Rijeci Otac poginulog olimpijca: "Svi smo jako potreseni, srećom unuk je preživio" Prizori iz tunela Na dubini od 20 metara VIDEO Izraelski vojnici upali u Hamasov tunel, snimili potresne scene: "Zabilježite ovo prije nego što sve raznesemo"

>> VIDEO Hrvatska ima tunel koji vodi - nigdje!

Prema informacijama iz Hrvatskih autocesta, ukoliko sve bude prema planu, od lipnja 2013. godine, građani će imati mogućnost prometovanja kroz tunel Sv. Ilija čime će se znatno skratiti put obilaska kad se tunel Stupica zatvori za promet.

Tvrtka Viadukt, ugovorni izvođač, izašla je u susret Hrvatskim cestama te će pričekati s nastavkom radova bez dodatnih potraživanja zbog odgode završetka radova na tunelu, priopćili su iz resornog ministarstva. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene