Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lani registrirano 28 bjegova

Zatvorenik još uvijek u bijegu: Upravitelj šibenskog zatvora rekao da će u slučaju propusta biti stegovnih postupaka

Šibenski zatvor - 2
Šibenski zatvor - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Šibenski zatvor - 1 Šibenski zatvor - 1 Foto: DNEVNIK.hr Šibenski zatvor - 2 Šibenski zatvor - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Goran Čuljak, upravitelj šibenskog zatvora Galerija 1/3 >>
Šibenska policija je izjavila da je zatvorenik koji je prije dva dana pobjegao iz šibenskog zatvora još uvijek je u bijegu. Ukoliko se utvrde propusti u obavljanju službe, protiv djelatnika će biti pokrenut stegovni postupak, kazao nam je upravitelj zatvora.

Iz Ministarstva pravosuđa istaknuli su da je u tijeku postupak utvrđivanja svih činjenica oko ovog događaja. Također su rekli da je tijekom 2019. kroz zatvorski sustav prošlo 12.603 zatvorenika i registrirano je 28 bjegova. Evo kako je šibenski zatvorenik pobjegao.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

Goran Čuljak, upravitelj šibenskog zatvora, objasnio je kako je zatvorenik pobjegao: "Nakon što je izašao vani da izbaci smeće iz kuhinje u kojoj je radno angažiran, zatvorenik je iskoristio nepažnju službenika i preskočio preko zida i pobjegao."

Čuljak je dodao da "u smislu kaznene odgovornosti, zbog ovoga neće biti posljedica, ali će zatvorenik stegovno odgovarati zbog ovoga što je napravio".

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene