Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvoren je

Pijan, bez položenog vozačkog izazvao sudar u neregistriranom, neosiguranom vozilu: Ni to nije kraj njegovim prekršajima

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vozaču koji je u neregistriranom, neosiguranom vozilu pod utjecajem alkohola i bez položenog vozačkog ispita izazvao sudar u Bjelovaru, a onda i napustio mjesta nesreće sud je odredio zatvor od 15 dana.

Nesreća se dogodila 11. ožujka u 10:45 sati u Zagrebačkoj ulici u Bjelovaru jer se 44-godišnjak nije pridržavao potrebnog razmaka između vozila, priopćila je u utorak bjelovarska policija.

Automobil kojim je upravljao 67-godišnjak usporavao je radi skretanja, 44-godišnjak je svojim vozilom udario i njegov, ali i u bočni dio drugog vozila, nakon čega se udaljio s mjesta nesreće bez ostavljanja osobnih podataka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Snaga stigme Roditelji željeli sakriti djetetovu dijagnozu, pa krivotvorili dokumente! I neki stručnjaci štete djeci: ''On to ima, ali ne mora pisati..."

Policija je nedugo nakon incidenta pronašla vozača. Utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola, vozio neregistrirano i neosigurano vozilo s registarskim pločicama koje mu ne pripadaju te da nikada nije položio vozački ispit.

Pročitajte i ovo Srušio se ruski avion IL-76 sjeverno od moskve VIDEO Srušio se ruski avion s vojnicima, snimka se širi društvenim mrežama

Nakon saslušanja na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, 44-godišnjaku je određeno zadržavanje u trajanju od 15 dana i predan je u zatvor u Bjelovaru. Protiv njega će biti podnesene odgovarajuće prijave zbog više počinjenih prekršaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene