Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mreža je sanirana

Prometni kolaps u centru Zagreba: "Je l' može proći neki dan, a da se ne dogodi zastoj?"

Zastoj tramvaja
Zastoj tramvaja Foto: Damjan Tadic/Cropix
U Zagrebu je u utorak ujutro u Vlaškoj ulici popustila ukrasna konstrukcija te oštetila javnu rasvjetu. Obustavljen je tramvajski promet, a ZET je preusmjerio linije 4, 5, 7, 11, 12 i 13. Naponska mreža sanirana je oko pola 11, javili su iz ZET-a.

U Zagrebu je u utorak oko pola 10 ujutro došlo do zastoja tramvaja u Vlaškoj ulici u smjeru Dubrave, što je proizvelo veliku gužvu u centru grada.

O zastoju se oglasio i ZET na svojoj mrežnoj stranici.

"Zastoj tramvajskog prometa u Vlaškoj ulici u smjeru Dubrave, zbog oštećenja pantografa na tramvaju i naponske mreže. Od 9:35 tramvajske linije 4, 5, 7, 11, 12 i 13 prometuju u oba smjera izmijenjenim trasama", stoji u njihovoj objavi. Koje su izmijenjene trase, možete pogledati ovdje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Četvero ozlijeđeno Jedna osoba poginula u eksploziji u tvornici u Srbiji. Sindikati: "Radnici rade u nesigurnim uvjetima"

Zamolili su putnike da prijelaz s tramvaja na tramvaj planiraju u ulici Kralja Zvonimira. 

O zastoju tramvaja izvijestila je i radiopostaja Radio Sljeme na kojoj stoji objava o tome kako je "popustila ukrasna konstrukcija (svjetleća suza) kod Bauerove i oštetila javnu rasvjetu".

Pročitajte i ovo Ilustracija Muškarcu će suditi Oltar na kojem se par poseksao opet u funkciji: Sve je spremno za katolički obred, žena prihvatila kaznu

U komentarima građani su se požalili na prometovanje tramvaja.

"Je l' može proći neki dan, pogotovo ujutro, a da se ne dogodi neki zastoj sa tramvajima?" zapitala se jedna sugrađanka.

U 10:32 na stranici ZET-a javljeno je da je naponska mreža u Vlaškoj ulici sanirana. "U tijeku je normalizacija tramvajskog prometa na linijama 4, 5, 7, 11, 12, 13 i 17", stoji u obavijesti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene