Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Sarajevu

Zapalio se ispred hrvatskog veleposlanstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan se muškarac polio benzinom i zapalio pred zgradom hrvatskog veleposlanstva u Sarajevu.

Brzom intervencijom vatra je ugašena, a ozlijeđeni muškarac prevezen je u bolnicu Koševo, gdje mu je pružena pomoć, piše Sarajevo-x.com.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Gorivo - 1 Neslužbeno Loša vijest za vozače: Sljedeći tjedan poskupljuje jedna vrsta goriva

Policija je dojavu o ovom slučaju zaprimila u 13:40 sati, nakon čega je na teren upućena ekipa za očevid.

Glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo rekao je da se incident dogodio u ulici Mehmeda Spahe. Kazao je i kako muškarac kod sebe nije imao osobne dokumente.

Incident se dogodio u ulici Mehmeda Spahe u kojoj su, među ostalima, smješteni Ministarstvo unutarnjih poslova Federacije BiH, Hrvatsko veleposlanstvo i Ministarstvo financija FBiH.

Glasnogovornica Kliničkog centra u Sarajevu Biljana Jandrić potvrdila je kako je muškarac zbog težine ozljeda odmah morao biti operiran. Teške opekline zadobio je po nogama.

Identitet stradalog nije objavljen no neki lokalni mediji naveli su kako je rječ o S. B. iz Konjica. Policija istražuje cijeli slučaj.  (Hina/Mi. Dr)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene