Obavijesti Video Pretražite Navigacija
intervenirali vatrogasci

FOTO Drama na autocesti: Zapalio se auto u vožnji, vatra ga progutala

Zapaljen automobil na autocesti A4 - 6
Zapaljen automobil na autocesti A4 - 6 DVD Novi Marof
Aktualno Galerija Zapaljen automobil na autocesti A4 - 6 Zapaljen automobil na autocesti A4 - 6 Foto: DVD Novi Marof Zapaljen automobil na autocesti A4 - 5 Zapaljen automobil na autocesti A4 - 5 Foto: DVD Novi Marof Zapaljen automobil na autocesti A4 - 4 Zapaljen automobil na autocesti A4 - 4 Foto: DVD Novi Marof Zapaljen automobil na autocesti A4 - 3 Zapaljen automobil na autocesti A4 - 3 Foto: DVD Novi Marof +1 Zapaljen automobil na autocesti A4 - 2 Galerija 1/6 >>
Osobni automobil zapalio se tijekom vožnje na autocesti A4, javila je policija. Vatrogasci su objavili fotografije intervencije.

Zapalio se automobil na autocesti A4 kod Brezničkog Huma u srijedu oko podneva, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Automobil koji je vozio 45-godišnjak zapalio se u vožnji. Plamen je izbio kod motora, a vatra se po zaustavljanju vozila proširila te je vozilo u potpunosti izgorjelo.

Zapaljen automobil na autocesti A4 - 6 Zapaljen automobil na autocesti A4 - 4 (Foto: DVD Novi Marof)

Pročitajte i ovo Uhićeni Boysi - 2 Gotovo vještačenje Prekinuto izručenje navijača Grčkoj: Poznati rezultati DNK analize noževa i otisaka uhićenih Boysa

Policija ja javila da je najvjerojatnije došlo do kvara na instalacijama, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Nastala je materijalna šteta u iznosu od oko dvije tisuće eura.

Pročitajte i ovo Doček 2022. godine Godine su samo broj Pogledajte kako zovu 72-godišnjeg Ronalda Pichlera: "Ponekad puste suzu"

"Na mjesto događaja izašli su vatrogasci vatrogasne postrojbe poduzeća za upravljanje cestom i vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Novi Marof, koji su ugasili požar", napisala je PU.

Novomarofski vatrogasci objavili su na svom Facebook profilu fotografije intervencije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene