Zapalio se automobil (Arhiva: Zeljko Mrsic/24sata)
Zapalio se automobil (Arhiva: Zeljko Mrsic/24sata)

Zbog zapaljenog vozila na autocesti A1 poslije čvora Jastrebarsko u smjeru Karlovca, vozi se jednim trakom usporeno u koloni od oko dva kilometra.


Gužve na prometnicama i u nedjelju. K tome se u poslijepodnevnim satima na autocesti A1 zapalilo i vozilo pa se vozi usporeno u koloni od dva kilometra.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC23 u Brinju. Obilazak regulira prometna policija, javlja HAK.

Gužva na prometnicama (Foto/Arhiva: Dusko Marusic/PIXSELL ) Počele gužve: Kilometarske kolone na graničnim prijelazima i naplatnim kućicama

Zagrebačka obilaznica (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) Gužva na zagrebačkoj obilaznici: Tri prometne nesreće u samo 10 minuta stvorile kolone od 6 kilometara

Pojačan je promet na važnijim cestama, uključujući autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, Istarski ipsilon, Jadransku i Ličku magistralu magistralu (DC8).

Pojačan je promet i u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima, te na pojedinim graničnim prijalzima sa Slovenijom i BiH. Na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja osim na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Naručivala hranu izvana iako u rezidenciji ima kuhara: Supruga izraelskog premijera državi mora platiti 90.000 kuna