Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimile kamere

Policija otkrila detalje slučaja šišanja dječaka u Čakovcu, uputili su i apel

Napad na dječaka u Čakovcu
Napad na dječaka u Čakovcu Foto: Facebook.com/Čakvočanke i Čakovčani
Međimurska policija istražila je što se dogodilo u petak oko 18 sati na prostoru Gradske tržnice. Pregledali su snimke nadzornih kamera te razgovarali sa sudionicima događaja i svjedocima.

Hrvatskom je u ponedjeljak odjeklnula priča kako su trojica dječaka na silu obrijali glavu četvrtom dječaku i to usred bijelog dana na čakovečkoj tržnici. Sada je ta priča dobila i službeni epilog, a međimurska policija objavila je kako u ovom slučaju nije bilo kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jedva je preživjela VIDEO Strava tijekom ronjenja! Došuljao joj se iza leđa, u sekundi je more postalo crveno: "Osjetila sam kao da me nešto snažno udarilo, a onda sam ugledala prizor oko sebe"

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je dijete samovoljno sjelo na prodajni pult tržnice te ga je jedno od prisutne djece ošišalo trimerom, dakle nisu potvrđeni navodi iz prijave 56-godišnjaka", objasnili su iz policije.

Osim toga, iz policije apeliraju na građane da budu oprezni oko objava na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Danijela Dolenec Ima li mjesta u vrtićima? Dolenec odgovorila roditeljima odgojiteljima: "Predali su 1537 zahtjeva za vrtić, a najavili su 7000 neupisane djece"

"Obzirom da nisu utvrđene okolnosti koje se navode u objavi na jednoj društvenoj mreži, a koju su preuzeli te objavili brojni lokalni i nacionalni mediji, apeliramo da se objavama ovakvih i sličnih netočnih te neprovjerenih informacija može nanijeti znatna šteta svim sudionicima nekog događaja, posebice djeci. Ujedno, takvim objavama nepotrebno se uznemirava javnost te se time netočno sugerira kako je stanje sigurnosti na nekom području narušeno", zaključuju iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene