Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAGREBAČKI HOLDING

Zagrepčani su ih dugo čekali: Započela podjela besplatnih vrećica za otpad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Započela je podjela besplatnih vrećica za plastičnu i metalnu ambalažu te vrećica za biootopad, odnosno žutih i smeđih vrećica za građane, objavili su iz Zagrebačkog holdinga, a dijeli se količina vrećica za godišnje razdoblje.

Korisnici koji žive u obiteljskim kućama dobivaju 26 žutih vrećica za odvojeno sakupljanje plastične i metalne ambalaže od 60 litara te 13 žutih vrećica od 120 litara, odnosno dvije role.

Zajednice korisnika (višestambene zgrade) dobivaju dva paketa vrećica, odnosno jedan paket od 26 žutih vrećice za odvojeno sakupljanje plastične i metalne ambalaže od 60 litara te jedan paket sa 104 biorazgradive smeđe vrećice od 10 litara za odlaganje biootpada.

Pročitajte i ovo Razvrstavanje smeća kako razdvajati VIDEO Na snagu stupio novi sustav naplate i odvoza otpada: Pogledajte detaljan vodič
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odgovorio na pritužbe VIDEO Tomašević pojasnio odvozi li se sav gradski otpad na jedno mjesto: "To doista ide sve na Jakuševac, ali ... "

Vrećice dostavljaju djelatnici podružnice Čistoća, a dijeli se količina za godišnje razdoblje, objavio je Zagrebački holding nakon što se dio građana prošlih tjedana pitao gdje su ne samo plave, nego i žute i smeđe vrećice.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene