Don Damir Stojić (Foto: Robert Anic/PIXSELL)
Don Damir Stojić (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Foto: Robert Anic/PIXSELL

Don Stojić organizira tečaj za žene, a dobrodošli su i muškarci. Naziv je "Žena zna - prirodno planiranje obitelji", a cijena je 120 kuna. Zaniteresirane žene će, kažu organizatori, naučiti pratiti plodne dane, ali i dobiti odgovore na mnoga pitanja, za koje oni pretpostavljaju da ih žene - ne znaju.


Zagrebačka župa Duha Svetoga na Jarunu organizira tečaj za žene, a navode da su i muškarci dobrodošli. Naime, polaznike će učiti o praćenju plodnih i neplodnih dana kod žena. No, to nije sve, tema je mnogo:

  • "Što je istina o čovjekovom tijelu, o plodnosti?"
  • "Kako živjeti bračni odnos u skladu s Božjim naumom?"
  • "Što znači biti otvoren životu i živjeti odgovorno roditeljstvo?"
  • "Je li kontracepcija rješenje?"

Sve to možete saznati za 120 kuna, a u cijenu je uključen i ručak te radni materijali. "Upoznajte snagu, moć i otajstvenost ženskog tijela", poručili su.

don Damir Stojić (Foto: Pixsell, Marko Lukunić) Don Stojić: "Jedan otac mi je rekao da se zbog pornografije boji zagrliti kćer, a kamoli njezine prijateljice"

Don Damir Stojić (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Nakon šokantne izjave Jezerinca, don Stojić se hvali kako ga je upravo on pričestio: "Ponosan sam!"

Na tečaju predavat će predsjednica Centra za prirodno planiranje obitelji Marija Ćurlin, podučavateljica Billingsove ovulacijske metode Ivana Vrbanić i don Damir Stojić.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju