Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JAVITE!

FOTO Jeste li ih vidjeli? Zagrebačka policija traži mladiće s fotografija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija traži više mlađih muških osoba. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

U subotu, 27. studenoga 2021. godine oko 00.20 u užem centru grada Zagreba više nepoznatih muških osoba je počinilo kazneno djelo "Nasilničko ponašanje" na štetu nekoliko osoba.

Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu, priopćila je PU zagrebačka. 

Prvi nepoznati muškarac u dobi je od oko 25 godina, srednje do malo jače tjelesne građe, kratke smeđe kose, odjeven u hlače i tamnu jaknu te crne tenisice i majicu s natpisom.

Drugi nepoznati muškarac u dobi je od oko 25 godina, srednje tjelesne građe, ima brkove i bradu, odjeven u plave traperice, tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i tamne tenisice s tri bijele pruge.

Treći nepoznati muškarac u dobi je od oko 25 godina, srednje tjelesne građe, odjeven u plave traperice i tamnu jaknu s kapuljačom te tamne tenisice s tri bijele pruge.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SASTANAK U BEOGRADU Hrvatska policija danas ponovo stiže u Srbiju zbog nestalog Mateja: "Nemam još dogovoren sastanak s njima"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UHIĆENA ŠESTORKA Pali na Martiniku s više od tone kokaina, među uhićenima i Hrvati

Četvrti nepoznati muškarac u dobi je od oko 25 godina, slabije do srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, odjeven u crne hlače, crnu jaknu, crnu majicu i cipele tamne boje.

Zagrebačka policija moli građane, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na brojeve telefona 4563 520 ili 192.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene