Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrala novčanik

Prepoznajete li ženu s fotografije? Policija moli građane za pomoć

Žena koju traži policija
Žena koju traži policija PU zagrebačka
Aktualno Galerija Žena koju traži policija - 1 Žena koju traži policija - 1 Foto: PU zagrebačka Žena koju traži policija - 2 Žena koju traži policija - 2 Foto: PU zagrebačka Žena koju traži policija - 3 Žena koju traži policija - 3 Foto: PU zagrebačka +0 Žena koju traži policija Galerija 1/4 >>
Zagrebačka policija moli građane za pomoć u pronalasku žene za koju se sumnja da je ukrala novčanik i počinila računalnu prijevaru.

Zagrebačka policija traga za ženom za koju se sumnja da je ukrala novčanik te moli građane za pomoć.

Pročitajte i ovo Lažna vijest budite oprezni Ne nasjedajte: Lažni videi na Facebooku zloupotrebljavaju lica Nove TV za prodaju navodnog lijeka

Sumnja se da je žena s fotografija 3. srpnja 2023. godine između 7:30 i 10:10 u Draškovićevoj ulici u Zagrebu ukrala novčanik te da je nakon toga u trgovini na Trgu žrtava fašizma iskoristila ukradenu karticu i počinila kazneno djelo računalne prijevare.

Žena ima između 55 i 60 godina, visoka je oko 175 centimetara i srednje tjelesne građe.

Pročitajte i ovo Zagrebački Holding - 1 Građani šokirani Holding konačno odgovorio na upit o opomenama za odvoz smeća: "Provjerit ćemo sve uplate"

Na glavi je nosila sunčane naočale te je u tom trenutku bila odjevena u gornji dio trenirke bijele boje, majicu s otisnutom slikom lica ženske osobe crno-bijele boje, svijetlo plave hlače i bijele tenisice. Preko ruke nosila je bijelu žensku torbu.

Policija moli građane da ako imaju kakve korisne informacije o osobi s fotografija da im se obrate na broj 192 ili da ih kontaktiraju na e-mail zagrebacka@policija.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene