Obavijesti Video Pretražite Navigacija
novi detalji

Jeste li ga vidjeli? Biciklist smrtno stradao u prometnoj nesreći, vozač automobila pobjegao

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Istarska policija objavila je detalje prometne nesreće u kojoj je biciklist smrtno stradao, a nakon koje je vozač automobila pobjegao s mjesta nesreće.

Biciklist je smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko 19:20 dogodila na području Poreča. 

69-godišnjeg biciklista udario je vozač automobila koji se kretao iz smjera Tara u smjeru Labinci, a prometna nesreća dogodila se u Rogovićima.

Pročitajte i ovo Mario Banožić KBC Osijek Bolnica se oglasila o Banožićevu zdravstvenom stanju: Ima jedna velika promjena

Kada je automobil udario biciklista, muškarac je od siline udarca pao i preminuo na mjestu događaja od težine zadobivenih ozljeda.

"Tijelo preminulog muškarca je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije", izvijestila je PU istarska.

Pročitajte i ovo Dan nakon nereda u Dublinu - 2 Napad pokrenuo lavinu Hrvat iz Dublina za DNEVNIK.hr o atmosferi nakon nereda: "Imam troje djece, nije mi svejedno"

Vozač automobila pobjegao je s mjesta nesreće i policija za njim još uvijek traga te moli građane za pomoć ako imaju korisne informacije o prometnoj nesreći, odnosno o osobi koja je napustila mjesto događaja.

"Neka se jave u Policijsku postaju Poreč-Parenzo, na broj telefona 052 533 039 ili putem e-maila istarska@policija.hr ili pp.porec@mup.hr", napisali su iz policije.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene