Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozili izmjenjenim trasama

Nije zbog nevremena! Tramvajski promet na dijelu Savske ceste bio satima u prekidu: ZET objavio razlog

Tramvaji stoje u Zagrebu - 3
Tramvaji stoje u Zagrebu - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Tramvaji stoje u Zagrebu - 3 Tramvaji stoje u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Tramvaji stoje u Zagrebu - 1 Tramvaji stoje u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Tramvaji stoje u Zagrebu - 2 Tramvaji stoje u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Tramvaji stoje u Zagrebu - 4 Tramvaji stoje u Zagrebu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Tramvaji stoje u Zagrebu - 5 Galerija 1/5 >>
Dio tramvajskih linija ZET-a u četvrtak poslijepodne vozio je izmijenjenim trasama. Kao i uvijek u takvim situacijama, stvarale su se gužve.

U četvrtak poslijepodne, od 14 sati, u prekidu je bio tramvajski promet na dijelu Savske ceste.

Iako granja nakon stravičnog nevremena još uvijek ima posvuda, razlog prekida prometa nije jučerašnje nevrijeme.

Tramvajske linije bile su u prekidu zbog teretnog vozila koje je oštetilo kontaktnu mrežu na željezničkom nadvožnjaku kod Studentskog centra.

Nešto prije 19 sati ZET je javio da se promet normalizirao.

"Sanirano je oštećenje kontaktne mreže na Savskoj cesti, zbog čega su tramvajske linije 2, 4, 9, 12, 13, 14 i 17 od 14 sati prometovale izmijenjenim trasama.

Tramvaji sada voze svojim uobičajenim trasama, ali uz moguća odstupanja od voznog reda", napisali su.

Pročitajte i ovo Suzana Mance, Dino Goleš i Tomislav Tomašević Za Dnevnik Nove TV Tomašević otkrio hoće li u Zagrebu biti proglašena elementarna nepogoda. Pogledajte i što mu je rekla jedna Zagrepčanka: "Ja hoću znati..."

Nevrijeme ostavilo posljedice

No, i nevrijeme je ostavilo posljedice pa je trenutno izvan funkcije tramvajsko stajalište "Slovenska" u smjeru grada zbog opasnosti od pada crijepa s krova zgrade.

U autobusnom prometu linija 146 (Jankomir - Reljkovićeva) prometuje djelomično izmijenjenom trasom u zoni Prilaza baruna Filipovića, a linija 109 iz Dugava prema Črnomercu prometuje Cankarevom ulicom.

Pročitajte i ovo Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović Problemi sa SRUUKOM Božinović pokušao objasniti zašto građani nisu SMS-om upozoreni na oluju: "Sustav još nije normiran..."

Žičara Sljeme će u petak raditi prema uobičajenom radnom vremenu, navode u ZET-u.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene