Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od 1. studenoga

Poskupljuju ulaznice na gradske bazene i klizališta u Zagrebu: Provjerite koje su nove cijene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od utorka, 1. studenoga, u Zagrebu će se povećati cijene ulaznica za gradske bazene i klizališta te posudbe klizaljki, izvijestili su u ponedjeljak iz ustanove za Upravljanje sportskim objektima.

"I prije značajnijih poskupljenja energenata, usluga i materijala, cijene ulaznica nisu bile u skladu s velikim troškovima održavanja i upravljanja bazenima i klizalištima", istaknuli su iz te ustanove.

Podsjetili su i da su cijene ulaznica za bazene u Zagrebu, u odnosu na cijene ulaznica u drugim gradovima, bile znatno jeftinije te naglasili da se uvjeti boravka na bazenu neće mijenjati te će korisnici s kupljenom ulaznicom bazene i nadalje moći koristiti cijeli dan.

Cijene ulaznica će, kažu, biti povećane minimalno te su objavili izmjene Cjenika usluga ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Sada će dnevne ulaznice na bazen za odrasle iznositi 30,14 kuna, a dnevna ulaznica za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom 11,30 kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UTEG ZA NOVČANIKE Isplati li se točiti gorivo u susjedstvu? Pogledajte kolike su cijene dizela i benzina u regiji

Dnevna obiteljska ulaznica će iznositi 75,35 kuna.

Mjesečna ulaznica za odrasle koštat će 301,38 kuna, dok će mjesečna ulaznica za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom biti 165,77 kuna.

Pročitajte i ovo Slavonske delicije - 6 Dogodine druga priča Hoće li poskupjeti slavonske delicije od kojih rastu zazubice? "Nismo trgovci bez srca i duše, ali troškovi proizvodnje su strašni"

Cijena ulaznice gradskih klizališta radnim danom te vikendom i blagdanom u prijepodnevnim terminima iznosit će 22,60 kune, dok će cijena ulaznice u poslijepodnevnim terminima iznositi 30,14 kune

Posudba klizaljki će radnim danom te vikendom i blagdanom prijepodne iznositi 22,60 kune, a vikendom i blagdanom u poslijepodnevnim terminima 30,14 kune, stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene